Αυτή η Ferrari Purosangue με τη διχρωμία στο αμάξωμα είναι... χάρμα ιδέσθαι (photos)


Η Ferrari Purosangue αλλάζει όψη χάρη στις αισθητικές μετατροπές της Carlex Design, με πιο χαρακτηριστική τη διχρωμία.

  • ΦΩΤΟ: Carlex Design / Facebook
  • 19/5/2023

Η Ferrari Purosangue αποτελεί το πρώτο SUV της μάρκας, και βρίσκεται στην παραγωγή από το 2022, με τις παραδόσεις να έχουν αρχίσει μέσα στο 2023.

Έτσι, η Carlex Design βρήκε την ευκαιρία να αλλάξει αισθητικά το μοντέλο εξωτερικά κι εσωτερικά, αλλάζοντας χαρακτήρα στη δημιουργία του Cavallino Rampante.

Η πιο προφανής αλλαγή έρχεται με τη διχρωμία, καθώς το πάνω μέρος του αμαξώματος, σε καπό, οροφή και πόρτ μπαγκάζ είναι βαμμένο σε χρώμα Racing Green, ενώ το υπόλοιπο είναι ασημί.

Η διχρωμία συνεχίζεται και στην καμπίνα, με το ταμπλό και μέρος των πορτών και των καθισμάτων να είναι βαμμένο στο πράσινο χρώμα, με το ασημί να αντικαθίσταται από μία απαλή απόχρωση του λευκού στα υπόλοιπα σημεία.

Μία ακόμα αισθτηική πινελιά αφορά τις νέες ζάντες 23 ιντσών που τοποθέτησε η Carlex Design, που φέρουν φυσικά πράσινο χρώμα, ενώ άλλες λεπτομέρειες αφορούν την παρουσία του σήματος του tuner σε διαφορα σημεία στο εξωτερικό της Purosangue, αλλά και στο προσκέφαλο των καθισμάτων.

Η Carlex Design δεν επενέβη στο κινητήριο σύνολο. Έτσι, η δική της εκδοχή της Ferrari Purosangue φέρει τον γνωστό κινητήρα V12 των 6,5L με απόδοση 725 PS και ροπή στα 715 Nm, επιτρέποντάς της να κάνει τα 0-100 km/h μέσα σε 3,3 δευτερόλεπτα, αλλά και να φτάνει την τελική ταχύτητα των 309 km/h.

Οι μετατροπές στην Purosangue θα σας κοστίσουν 61.500 ευρώ, και φυσικά το ίδιο το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει με όλα τα «καλούδια» του ως και τα 600.000 ευρώ.