BMW X7 Facelift: Επιβεβαιώθηκε η «διαχωρισμένη» σχεδίαση των προβολέων (photo)


To επίσημο site της BMW στη Λευκορωσία ανέβασε κατά λάθος (;) το facelift της BMW X7 κομίζοντας τη μεγαλύτερη αλλαγή της νέας πρότασης.

  • 24/3/2022

Το facelift της BMW X7 αποκαλύφθηκε καταλάθος (;) στο επίσημο site της εταιρείας στη Λευκορωσία και κάποιοι πρόλαβαν να το καταγράψουν και να το διαρρεύσουν στο διαδίκτυο, όπου και τριγυρνά τις τελευταίες ώρες.

Μέσα από τη μία εικόνα που δημοσιεύτηκε έρχεται η επιβεβαίωση ενός στοιχείου που είχε εμφανιστεί στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου των δοκιμών.

Αναφερόμαστε στη νέα σχεδίαση των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων που πλέον διαχωρίζονται σε δύο οριζόντιους τομείς από μία λωρίδα βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Η λογική λέει ότι το πάνω μέρος θα φιλοξενεί τα φώτα ημέρα με τις διόδους τεχνολογίας LED, ενώ το κάτω θα είναι το κύριο φως πορείας.

Εκτός από τους νέους προβολείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε και την ανανεωμένη σχεδίαση της μπροστινής ποδιάς καθώς τη νέα φιλοσοφία που φέρουν οι αεραγωγοί του SUV.

Στη φωτογραφία δεν δίνεται η δυνατότητα να περιεργαστούμε το πίσω μέρος της νέας BMW X7 ωστόσο μέχρι στιγμής τα δεδομένα λένε ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Ενδεχομένως να υπάρξουν και εκεί κάποιες παρεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα αλλά όχι στην έκταση που βλέπουμε μπροστά.

Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να περιμένουμε και για το εσωτερικό. Με δεδομένο ότι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν εμφανιστεί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο είναι αρκετά πιθανό η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Κάποιοι αναφέρουν ότι η BMW έχει προγραμματίσει οι πρώτες παραδόσεις να ξεκινήσουν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες οπότε σύντομα θα έχουμε περισσότερα δεδομένα στα χέρια μας.

Πηγή: Instagram/ Wilco Blok