Βρείτε τις διαφορές στα αυτοκίνητα: Το ένα είναι Renault 4 και το άλλο Suzuki!


Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση έγινε από την εταιρεία DAMD η οποία τοποθέτησε μέχρι και το σήμα της Renault στο δημιούργημά της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: DAMD JAPAN
  • 28/12/2023

Μια εταιρεία από την Ιαπωνία λάνσαρε την έκδοση παραγωγής του Renault 4, πριν εκείνο κάνει την είσοδό του στην γκάμα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνοντας στο Suzuki Lapin πρώτης γενιάς ένα εντελώς διαφορετικό κι ανανεωμένο λουκ. Η DAMD εξειδικεύεται στη μεταμόρφωση οχημάτων, χρησιμοποιώντας διαφορετικά body kits.

Η επιρροή του γαλλικού μοντέλου είναι εμφανής, αφού έχει τοποθετηθεί ακόμη και το σήμα της Renault στο μπροστινό μέρος. Το kit περιλαμβάνει μπροστινό προφυλακτήρα, φωτιστικά σώματα και γρίλια. Εκτός αυτού, είναι διαθέσιμη μια σχάρα οροφής κι ο πίσω προφυλακτήρας.

Τελικώς, το Suzuki Lapin και το Renault 4 έχουν αρκετές ομοιότητες, αφού αμφότερα έχουν κατασκευαστεί ως πρακτικά και οικονομικά, compact μοντέλα, με καμπίνα που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση χώρου.

Κι οι διαστάσεις τους είναι αρκετά παρόμοιες, κάτι που εξηγεί γιατί το body kit ταιριάζει τόσο καλά στο Lapin, το οποίο έχει διατηρήσει τις αναλογίες του.

Η εγκατάσταση γίνεται από τους αγοραστές και, σύμφωνα με την εταιρεία, απαιτείται διπλή κολλητική ταινία, βίδες και παξιμάδια κι άλλα εργαλεία που είναι εύκολο να αποκτηθούν, αφού είναι ευρέως διαθέσιμα.

Ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης, το κιτ κοστίζει από 382.800 έως 418.000 yen, δηλαδή από 2.380 έως 2.600 ευρώ, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της DAMD, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός αποθέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με 2.100 ευρώ το Suzuki Jimny μεταμορφώνεται σε.. G-Class και κλέβει τις εντυπώσεις (photos)

Smartborghini: Η μικροσκοποπική Gallardo με τους 71 ίππους - Δείτε πόσο κοστίζει (photos)

Ιεροσυλία: Η Mansory μετατρέπει τη Lamborghini Urus σε τρίθυρο SUV (photos)