Με 2.100 ευρώ το Suzuki Jimny μεταμορφώνεται σε.. G-Class και κλέβει τις εντυπώσεις (photos)


Ο οίκος βελτιώσεων Damd καταπιάνεται με το δημοφιλές Suzuki Jimny και απογειώνει την εμφάνισή του.

  • ΦΩΤΟ:Damd
  • 14/11/2023

Αυτό είναι το πιο περίεργο αλλά ταυτόχρονα χαριτωμένο Jimny που έχετε δει ποτέ. Ο λόγος για το «τερατάκι» της Suzuki το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε Mercedes-Benz G-Class από την ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων Damd.

Το bodykit ονομάζεται «Little G Traditional» και αποτελείται από 10 κομμάτια. Νέοι πιο ογκώδεις προφυλακτήρες, νέα εμπρός μάσκα, νέο καπό, μεγαλύτεροι καθρέφτες και χαμηλότερα μασπιέ κοσμούν αυτό το Jimny και το κάνουν πιο έτοιμο από ποτέ για off-road περιπέτειες. Ως επιπλέον εξοπλισμό η Damd προσφέρει μία σχάρα οροφής με ξύλινες λεπτομέρειες ώστε να του δώσει ακόμα πιο στιβαρή εμφάνιση.

Η Damd χρεώνει 2.110 ευρώ για ολόκληρο το κιτ, ενώ η βαφή κοστίζει επιπλέον 470 ευρώ περίπου. Η εταιρεία προσφέρει επίσης αναβαθμίσεις στο εσωτερικό. Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται καρό καλύμματα καθισμάτων σε κόκκινο, μπλε ή γκρι χρώμα.

Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης του Jimny, δεν αλλάζει κάτι. Αυτό το μικρό SUV έρχεται με έναν turbo τρικύλινδρο κινητήρα 658 κυβικών που αποδίδει 64 PS και 96 Nm ροπής. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τετρακίνηση και την επιλογή χειροκίνητου πεντατάχυτου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Twisted βάζει τα δυνατά της και παρουσιάζει το απόλυτο Suzuki Jimny (photos)

Το νέο Suzuki Jimny αγρίεψε!

Suzuki Jimny vs Dacia Duster: Μια επική μάχη με έναν απρόσμενο νικητή