Δείτε μια BMW M3 να «σπάει» τον πάγο στις χιονισμένες Άλπεις (video)


Η πανίσχυρη BMW, η οποία έχει δεχθεί βελτιώσεις από την 365 Performance, εμφανίζεται στο τρίλεπτο video να κάνει ακραίο drift στις ορεινές διαδρομές των γαλλικών Άλπεων.

  • ΦΩΤΟ: JC365 - YouTube
  • 12/3/2024

Το drift είναι για πολλούς μία τέχνη, αφού απαιτεί επιδεξιότητα και προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα. Προσθέτοντας ένα σκηνικό με έντονο το στοιχείο της φύσης, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο μαγευτικό.

Αυτή ακριβώς τη συνταγή ακολούθησε το κανάλι JC365 στο YouTube. Στο δικό του video, το αντικείμενο του «πόθου» είναι μία BMW E92 M3, την οποία ο Jake Crouch, ιδιοκτήτης της, οδηγεί με φόντο τα βουνά των γαλλικών Άλπεων.

Το πανίσχυρο όχημα, πίσω από την κατασκευή του οποίου κρύβεται η 365 Performance, εμφανίζεται στο τρίλεπτο video να κάνει drift στους φιδωτούς δρόμους της περιοχής και να «σπέρνει» τον τρόμο στα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Οι Βρετανοί αναφέρουν σε σχετική τους ανάρτηση στο Instagram, ότι η M3 έχει λάβει, μεταξύ άλλων, coilovers της BC Racing, ένα σετ εμβληματικών τροχών ΤΕ37 της Volk και φρένα brembo στο μπροστινό μέρος. Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί ένα σετ καθισμάτων ABE Pole Position, μεταφέροντας το αγωνιστικό κλίμα και στην καμπίνα.

Μάλιστα, η BMW M3 του Crouch φέρει μία ειδική μπάρα φωτός στην οροφή με κίτρινα φώτα, προκειμένου να μη γίνεται αντανάκλαση στο χιόνι. Πριν δείξει τις ικανότητές του στις Άλπεις, το όχημα έκανε ένα ταξίδι στον αρκτικό κύκλο, στη Λαπωνία της Φινλανδίας, για το οποίο φόρεσε επίσης ειδικά ελαστικά χιονιού.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα στο σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό το πισωκίνητο Volvo 940 μοιάζει απλό, αλλά δεν είναι - Δείτε πώς ντριφτάρει (video)

Αυτή η Toyota Celica μεταμορφώθηκε σε drift car με τη... βοήθεια της BMW (video)

Αυτή η Ford Mustang των 1.300 PS «γεννήθηκε» για να ντριφτάρει (video)