Δείτε πώς ένα Ford Bronco μεταμορφώθηκε σε… υποβρύχιο (video)


Ο οδηγός του off-roader δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιητικές πινακίδες και είδε την παλίρροια να σκεπάζει το όχημά του.

  • 9/5/2022

To Ford Broncoείναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ικανά off-roaders που κυκλοφορούν. Τα πάντα όμως έχουν ένα όριο και όταν ξεπερνιέται τότε οι συνέπειες είναι καταστροφικές και αρκετά δαπανηρές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος πριν από λίγες εβδομάδες αποφάσισε να ζήσει περιπετειώδεις στιγμές και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό του σε μία αμμώδη περιοχή στο Bar Harbor των ΗΠΑ, για να κάνει μερικά "donuts".

Δυστυχώς για τον ίδιο δεν υπολόγισε καλά την άμμο και έτσι το Ford Bronco κόλλησε αναγκάζοντάς τον οδηγό να το εγκαταλείψει και να απομακρυνθεί προκειμένου να φέρει βοήθεια και να ξεκολλήσουν το όχημα.

Έλα όμως που δεν είχε προσέξει τις προειδοποιητικές πινακίδες που ανάφεραν με ξεκάθαρο τρόπο ότι στο συγκεκριμένο σημείο εμφανίζονται παλιρροιακά ρεύματα με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα νερά του ωκεανού και να καλύπτουν την περιοχή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το αυτοκίνητο να καλυφθεί μέχρι το ύψος των υαλοκαθαριστήρων με νερό και στην ουσία να σκορπίσει απογοήτευση στον κάτοχό του για το κόστος της επισκευής του.

To όχημα απεγκλωβίστηκε τελικά από τρεις μέρες προσπαθειών, με το συνεργείο που είχε κληθεί για να το τραβήξει να χρησιμοποιεί μεγάλα μπαλόνια τα οποία το ανέβασαν στην επιφάνεια του νερού.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από το drone…