Έρχεται ο διάδοχος της McLaren 720S και είναι ήδη ανάρπαστος


Η McLaren ολοκλήρωσε τον κύκλο της 720S και πλέον η σκυτάλη περνάει στο νέο μοντέλο των Βρετανών, το οποίο είναι ήδη sold out!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: MCLAREN
  • 11/1/2023

Ήταν ήδη γνωστό πως η παραγωγή της McLaren 720S θα έφτανε σύντομα στο τέλος, αλλά τώρα έγινε κι επίσημο. Ωστόσο, η βρετανική εταιρεία δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, καθώς ήδη έχει ετοιμάσει το διάδοχο μοντέλο.

Σε δηλώσεις του στο Automotive News, ο πρόεδρος της McLaren Αμερικής, Nicolas Brown μίλησε χωρίς πολλές λεπτομέρειες για την επόμενη μέρα μετά την παύση της κυκλοφορίας της 720S«Οι πελάτες μας περιμένουν πως θα είναι μία εξευγενισμένη έκδοση της 720. Καταλαβαίνουν πως δεν αποτελεί μία νέα γενιά, ένα τελείως νέο αυτοκίνητο. Έχουν ήδη αρχίσει να καταβάλουν προκαταβολές, αν και δεν έχουμε αποκαλύψει τίποτα.»

Κι αυτό καθιστά το νέο μοντέλο, που ακόμα δε διαθέτει ονομασία, sold-out ως τα μέσα του 2024, όπως τόνισε κι ο Brown στην ίδια συνέντευξη.

Καμία περαιτέρω πληροφορία για το πολυαναμενόμενο δεν έχει αποκαλυφθεί, όμως η εταιρεία επιβεβαίωσε πρόσφατα μία συνεργασία με την Lockheed Martin, όμως είναι άγνωστο το αν αυτή η συνεργασία σχετίζεται με τον διάδοχο της 702S.

Παράλληλα, η Arturaσυνεχίζει να καταφτάνει στις αντιπροσωπείες της εταιρείας, παρά τις αρκετές δυσκολίες στην παραγωγή και τις ανακλήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες για τον ερχομό ενός ηλεκτρικού σεντάν ή και ηλεκτρικού SUV.