Η Alfa Romeo teasάρει το νέο της supercar (video)


Η Alfa Romeo επαναφέρει τη θρυλική 6C, με τα μάτια να είναι στραμμένα πάνω στο πολυαναμενόμενο supercar των Ιταλών που θα ανακοινωθεί μέσα στο 2023.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ALFA ROMEO - TWITTER
  • 2/1/2023

Η Alfa Romeo είναι έτοιμη για το 2023, όπως δηλώνει: Η χρονιά που μόλις ήρθε, θα φέρει το νέο supercar της εταιρείας, το οποίο θα φέρει με τη σειρά του ένα εμβληματικό μοντέλο, ξανά στην κυκλοφορία. Οι Ιταλοί είναι γνωστοί για τα teaser τα οποία πάντοτε δίνουν στο φως, όσες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες, προκειμένου να κινήσουν το ενδιαφέρον των fans.

Στο νεότερο teaser πρωταγωνιστούν η Tonale και οι ανανεωμένες Giulia και Stelvio, ενώ μία... έκπληξη μας περιμένει στο τέλος. Το πίσω φανάρι ενός -τελικά όχι και τόσο- μυστηριώδους μοντέλου κάνει την εμφάνισή του, προετοιμάζοντας το κοινό για μια ιδιαίτερη κυκλοφορία.

Η Alfa Romeo 6C ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή της μέσω του νέου supercar της Alfa Romeo μετά από 69 χρόνια απουσίας, αφού το δίθυρο μοντέλο βρισκόταν στην παραγωγή από το 1927 έως το 1954.

Λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το πολυαναμενόμενο supercar, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Jean-Philippe Imparato, να αποκαλύπτει ότι θα είναι ένα μοντέλο που εμπνέεται από προηγούμενα εμβληματικά δημιουργήματα της ιστορικής μάρκας, όπως για παράδειγμα η 33 Stradale.

Φήμες λένε ότι θα φέρει τον ίδιο κινητήρα με τη νεοαφιχθείσα Alfa Romeo Giulia SWB Zagato, η οποία αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, δηλαδή έναν V6 χωρητικότητας 2,9 L, ο οποίος αποδίδει 540 PS. Το κόστος, σύμφωνα με ρεπορτάζ, αναμένεται να είναι... αλμυρό.

Δείτε το teaser: