H «καθαρόαιμη» Ferrari Purosangue συνεχίζει τις δοκιμές (video)


Ακόμα ένα κατασκοπευτικό video μάς προσφέρει στο πιάτο τον μαγευτικό ήχο του V12 κινητήρα που θα εφοδιάζει το πρώτο SUV της Ferrari.

  • 23/5/2022

Η στιγμή που η Ferrari θα τραβήξει το κάλυμμα του πρώτου SUV στην ιστορία της, πλησιάζει. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει ο καθένας βλέποντας τα κατασκοπευτικά videos να εμφανίζονται στις οθόνες μας το ένα μετά το άλλομιας και το πρωτότυπο βγαίνει συχνά στους δρόμους για να δοκιμαστεί.

Η τελευταία αποκάλυψη έρχεται μέσα από το κανάλι Varryx στο YouTube και παρόλο που το βαρύ καμουφλάζ δεν αφήνει κανένα γυμνό σημείο στο αμάξωμα, ο ήχος του V12 έρχεται να καλύψει το κενό και με το παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι η Ferrari ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι η Purosangue (στα ιταλικά σημαίνει «καθαρόαιμη») θα εφοδιάζεται με τον θρυλικό ατμοσφαιρικό V12 του Μαρανέλο, ρίχνοντας άκυρο στις φήμες που είχαν εμφανιστεί και μιλούσαν για το υβριδικό V8 σύνολο των 4 λίτρων που «φοράει» και η SF 90 Stradale.

Όπως έχει γίνει γνωστό η επίσημη αποκάλυψη της νέας πρότασης, η οποία θα εφοδιάζεται με τετρακίνηση, αναμένεται μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες και η παραγωγή της θα γίνει πάνω σε έναν περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ Varryx