Η Volkswagen παρουσιάζει νέο μοντέλο την Τετάρτη (5/7) - Όλα δείχνουν T-Cross (video)


Με ένα teaser-video η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι η γκάμα της θα ενισχυθεί με νέα προσθήκη, που χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 4/7/2023

Η προϊοντική επίθεση της Volkswagen συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Όχι μόνο στην ηλεκτροκίνηση, όπου μέσα σε 4 μήνες παρουσίασε τρία μοντέλα (νέο ID.3, ID. 2 all concept και ID.7), αλλά και στην κατηγορία των θερμικών αυτοκινήτων.

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου αποκάλυψε τη facelift έκδοση της 3ης γενιάς του Touareg, ενώ πριν από περίπου 15 μέρες έδωσε και τα πρώτα στοιχεία του νέου Tiguan, με αρκετές πληροφορίες και καμουφλαρισμένες φωτογραφίες. Σε λίγες ώρες, θα παρουσιάσει στο κοινό το επόμενο μοντέλο της.

Την Τετάρτη (5/7) η γερμανική φίρμα θα τραβήξει το κάλυμμα σε μια καινούρια προσθήκη. Ένα μικρό teaser-video στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε - τρόπος του λέγειν - το εμπρός τμήμα του, με έμφαση στα φωτιστικά σώματα. Η σιλουέτα φαίνεται αμυδρά και φαίνεται ότι αντιστοιχεί στη facelift έκδοση του T-Cross.

Άλλωστε, γνωρίζουμε ότι το sub-compact SUV είναι σε διαδικασία εξέλιξης και τον περασμένο Φεβρουάριο σάς είχαμε παρουσιάσει και σχετικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες σε χιονισμένο τοπίο. Τόσο το «σουλούπι» όσο και τα led φωτιστικά σώματα του συγκεκριμένου πρωτότυπου «ταιριάζουν» απόλυτα με το μοντέλο στο teaser.

Η πρώτη γενιά του B-SUV της VW παρουσιάστηκε το 2018 και πλέον ήρθε η ώρα για την ανανέωσή της. «Νέο αυτοκίνητο με εξαιρετικά φώτα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Μην το χάσετε στις 5 Ιουλίου», αναφέρει στο tweet της η γερμανική φίρμα, αναδεικνύονται και σε ένα από τα hashtags τα φωτιστικά σώματα (#IQLight).

Τα φώτα και στις δύο άκρες του αμαξώματος, αναμένεται να είναι νέα, ενώ αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό. Όσο για τα κινητήρια σύνολα, δύσκολα θα υπάρχει διαφοροποίηση σε σχέση με τις τρέχουσες, αμιγώς θερμικές, εκδόσεις.