Ξενάγηση στο γκαράζ των ονείρων κάθε petrolhead (video)


To χρήμα πολλοί εμίσησαν, τα supercars που μπορείς να αγοράσεις με αυτό, ουδείς.

  • 17/9/2022

Billions Row ονομάζεται ένας δρόμος στο τεχνητό νησί Palm Jumeirah στο Ντουμπάι (υπάρχει αντίστοιχος και στη Νέα Υόρκη) που μένουν μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Τα ακίνητα που υπάρχουν εκεί δεν είναι από αυτά που συναντά κανείς εύκολα στη ζωή του και οι υποψήφιοι αγοραστές βγάζουν πολλά εκατομμύρια από τους τραπεζικούς τους λογαριασμός για να τα αποκτήσουν.

Ένα τέτοιο ακίνητο, με επιφάνεια 1.500 τμ, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ο γνωστός YouTuber Enes Yilmazer ο οποίος δημοσιεύει συχνά στο κανάλι τους videos που παρουσιάζει από πολυτελή σκάφη, αυτοκίνητα και βίλες μέχρι ιδιωτικά jets.

Αυτή τη φορά πέρασε την εξώπορτα μιας κατοικίας η αξία της οποίας αγγίζει τα 45.000.000 δολ και έχει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια αλλά και ένα γκαράζ που αποτελεί το όνειρο κάθε petrolhead.

Το γκαράζ βρίσκεται στο υπόγειο της πολυτελούς βίλας και η πρόσβαση σε αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω του κλιμακοστασίου, είτε με ασανσέρ. Οι θέσεις που παρκάρουν τα πολυτελή αυτοκίνητα έχουν οριοθετηθεί με ενδοδαπέδιο LED φωτισμό και μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 14 αυτοκίνητα. Στην άκρη του χώρου υπάρχει αυτόματη πόρτα όπου χρησιμοποιείται για την είσοδο και την έξοδο των οχημάτων.

Επειδή όμως ένα άδειο γκαράζ θα ήταν εντελώς αδιάφορο στη ροή του video, η μεσιτική εταιρεία που έχει αναλάβει την πώληση της ιδιοκτησίας πάρκαρε μερικά πανάκριβα supercars ώστε να δώσει την εικόνα που θέλει να δει κάθε υποψήφιος αγοραστής

Το μοντέλο που ξεχωρίζει είναι φυσικά η Bugatti Divo, μία από τις 40 που κατασκευάστηκαν, με την αξία της να αγγίζει τα 10.000.000 δολ. Δίπλα της βρίσκεται μια McLaren SLR 722 S Roadster που κοστίζει σχεδόν 1.500.000 δολ. και είναι μία από τις 150 μονάδες που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Παραδίπλα είναι παρκαρισμένη μια μπλε McLaren Senna, με τον παρουσιαστή να κάθεται στη θέση του οδηγού για να νιώσει αυτή την ξεχωριστή αίσθηση, αν και... ταλαιπωρήθηκε μέχρι να βρει το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα.

Στη συνέχεια βλέπουμε μια Porsche 911 GT2 RS, που ξεχωρίζει στον χώρο με τον κιτρινόμαυρο χρωματισμό της, μια Ferrari 488 και στο τέλος μία Aston Martin V8 Series 3 η οποία έχει εμφανιστεί σε δύο ταινίες του James Bond.

Δείτε την ξενάγηση σε αυτό το ονειρικό γκαράζ στο 18:54 του παρακάτω video...