Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador διαθέτει ένα «ιδιαίτερο» χαρακτηριστικό (video)


Ο Ιταλός κατάσκοπος Varryx μάς παρουσιάζει το πίσω μέρος της νέας ναυαρχίδας της Lamborghini με τον V12 κινητήρα... και βγάζει είδηση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 23/1/2023

Η Lamborghini ετοιμάζεται να αποκαλύψει το διάδοχο της Aventador τον Μάρτιο και πριν από λίγες μέρες διέρρευσαν αυθεντικά σχέδια του μοντέλου, που στο εμπρός μέρος θυμίζει την Sian FKP 37.

Ο γνωστός Ιταλός «κατάσκοπος» Varryx, που αρέσκεται να παραμονεύει έξω από τις εγκαταστάσεις της ιταλικής φίρμας προκειμένου να εντοπίσει κάποιο από τα πρωτότυπα, κατέγραψε σε νέο video που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube τη νέα ναυαρχίδα να κινείται στους γύρω δρόμους.

Αυτή τη φορά δεν κατέστη δυνατό να έχει εικόνες από το εμπρός τμήμα, ωστόσο ακολουθώντας για αρκετή ώρα, μας παρουσιάζει μια λεπτομερέστατη εικόνα του πίσω μέρους. Σαφώς το supercar είναι καμουφλαρισμένο και δεν έχουμε την ακριβή σχεδίαση, ωστόσο μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Η νέα Aventador θα έχει διαφορετικό κάλυμμα κινητήρα και τετραπλούς σωλήνες εξάτμισης σε διπλές εξαγωνικές απολήξεις οι οποίες βρίσκονται ψηλά στο πίσω μέρος. Επιπλέον, θα υπάρχουν διαφορετικοί αεραγωγοί στις άκρες του καλύμματος.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το τρίτο φως για τα στοπ, το οποίο είναι ενσωματωμένο πάνω από το νέο κάλυμμα του κινητήρα και ακολουθεί τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της οροφής. Πρόκειται για κάτι που δεν είναι συνηθισμένο και ανυπομονούμε να το δούμε χωρίς καμουφλάζ.

Η Lamborghini δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα έχει τον «διάσημο» ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, ο οποίος θα συνδυάζεται με plug-in υβριδικό σύστημα.

Άλλωστε, η ιταλική φίρμα είναι στο δρόμο για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της και ήδη εξελίσσει μία υβριδική έκδοση της Urus.