Porsche Panamera: Η νέα γενιά χάνει το καμουφλάζ λίγο πριν το ντεμπούτο της (video)


Λίγα 24ωρα πριν φύγει από πάνω της το κάλυμμα, η νέα Porsche Panamera εθεάθη στις ΗΠΑ να κάνει δοκιμές. Δείτε το video.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: KindelAuto - YouTube
  • 22/11/2023

H νέα γενιά της Porsche Panamera αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου. Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της, εθεάθη να κάνει δοκιμές σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, φορώντας, πλέον, ελάχιστο καμουφλάζ.

Μια από τις πρώτες αλλαγές εντοπίζεται στα μπροστινά φωτιστικά σώματα LED τα οποία έχουν λάβει νέα γραφικά, ενώ και στο πίσω μέρος έχει προστεθεί μπάρα φωτός. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι η Porsche έχει τοποθετήσει αεραγωγούς πίσω από κάθε τροχό, όμως το καμουφλάζ βοηθά στο να μην είναι τόσο εμφανείς, κι έτσι το σχήμα και το μέγεθός τους παραμένουν άγνωστα.

Η επιθετική εμφάνιση του μπροστινού μέρους, με τον ενισχυμένο προφυλακτήρα, όπως κι η ενεργή πίσω αεροτομή, προδίδουν ότι η Panamera που πρωταγωνιστεί στα πλάνα του KindelAuto είναι η έκδοση Turbo S E-Hybrid. Πρόκειται για μια από τις τέσσερις υβριδικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες με τους κινητήρες V6 και V8 των 3,0 και 4,0 L, ενώ έχει επιβεβαιωθεί κι ο ερχομός μιας ακόμα πιο ισχυρότερης PHEV έκδοσης. Φυσικά, μέρος της εμφάνισης είναι και το νέο σήμα που θα φέρουν από εδώ και πέρα όλα τα Turbo μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Όσο για το εσωτερικό, η Porsche δημοσίευσε φωτογραφίες της καμπίνας νωρίτερα μέσα στον μήνα, οπότε τα κατασκοπευτικά πλάνα δεν προσφέρουν κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα. Τρεις οθόνες εμφανίζονται: ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,6 ιντσών στη μεριά του οδηγού, η κεντρική οθόνη αφής για τον χειρισμό του συστήματος infotainment και μια ακόμη οθόνη στη μεριά του συνοδηγού. Παρά την προσθήκη αρκετών οθονών, η Porsche έχει διατηρήσει τους φυσικούς διακόπτες για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου και άλλες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα τον κλιματισμό.

Η νέα γενιά της Porsche Panamera θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, όποτε και θα αποκαλυφθούν όλες οι πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Porsche Panamera: Δύο πρωτότυπα, δύο διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης (photos)

Νέα πίσω πτέρυγα και αλλαγές στο ταμπλό για την «καυτή» έκδοση της Porsche Taycan (photos)

Dealer έβαλε τιμή 16.500€ σε ολοκαίνουρια Porsche Panamera και... έγινε χαμός!