Σπάνιο θέαμα: 13 hypercars αξίας 50 εκατ. δολαρίων «κρύβονταν» σε αεροδρόμιο! (video)


Τρεις Koenigsegg, μια Bugatti Chiron, μια Ferrari LaFerrari και διάφορα άλλα εντυπωσιακά «διαμάντια» της αυτοκίνησης βρέθηκαν σκεπασμένα στο αεροδρόμιο του Los Angeles.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: effspot - YouTube
  • 19/9/2023

Είναι γνωστό ότι το Los Angeles συγκεντρώνει πολλούς εύπορους λάτρεις της αυτοκίνησης και συλλέκτες σπάνιων μοντέλων. Είθισται οι μοναδικές συλλογές να φυλάσσονται σε κάποιον εσωτερικό χώρο, του οποίου η θερμοκρασία κι οι συνθήκες είναι ελεγχόμενες, έτσι ώστε τα οχήματα να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αυτό δεν ισχύει για τη συλλογή που εντόπισε ο vlogger και φωτογράφος γνωστός κι ως effspot, η οποία βρισκόταν σε ένα... κρυμμένο χώρο του αεροδρομίου LAX του Los Angeles. Πρόκειται μάλιστα για μια πανάκριβη συλλογή που αποτελείται από 13 οχήματα, τα οποία «κόβουν την ανάσα».

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τα αυτοκίνητα να φυλάσσονται εκεί προσωρινά μέχρι να μεταφερθούν διά αέρος σε κάποιο άλλο σημείο των ΗΠΑ ή του εξωτερικού. Η συνολική αξία φαίνεται να ξεπερνά τα 50 εκατ. δολάρια.

Στην πρώτη σειρά έχουν τοποθετηθεί μια μπλε McLaren Speedtail, μια μαύρη Porsche 918 Spyder και μια υπερσπάνια McLaren Sabre που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία φωτισμού. Ακριβώς πίσω τους, μια Porsche 911 Gunther Werks, μια Pagani Huayra BC και μια Lamborghini Centenario με φινίρισμα εκτεθειμένου ανθρακονήματος.

Εκτός αυτού, στη συλλογή περιλαμβάνονται μια μαύρη Ferrari LaFerrari, ένα Ford GT, δύο Koenigsegg Regera, μια Koenigsegg Agera RS, μια Bugatti Chiron και μια Aston Martin One-77

Δείτε την εκπληκτική συλλογή: