Τι κάνει το Tesla Model S Plaid στο εργοστάσιο της Ferrari; (video)


Ένα Tesla Model S Plaid κι οι διάδοχοι των Ferrari LaFerrari και 812 Superfast πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν δοκιμές στο Maranello,

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: VARRYX - YOUTUBE
  • 8/2/2024

Τι «μαγειρεύει» η Ferrari; Ο φακός του «κατασκόπου» εξωτικών μοντέλων και σπάνιων πρωτοτύπων, Varryx, συνέλαβε τους μηχανικούς της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να κάνουν δοκιμές στις εγκαταστάσεις τους στο Maranello με ένα Tesla Model S Plaid.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ήδη έχει μία αρκετά εμπλουτισμένη γκάμα υβριδικών μοντέλων, τα οποία μάλιστα κατέγραψαν πωλήσεις ρεκόρ το 2023, αφού το 44% των οχημάτων που εξήλθαν από το εργοστάσιο ήταν εξηλεκτρισμένα. Με το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό προϊόν να καταφτάνει το 2025, δε θα ήταν απίθανο να θέλει να πάρει μία πρώτη γεύση από τα EV που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.

Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτή να ήταν η πρώτη εξόρμηση της εταιρείας με κάποιο δικό της εξηλεκτρισμένο σύστημα, είτε αμιγώς ηλεκτρικό, είτε υβριδικό, και το Model S Plaid να έπαιξε τον ρόλο «πειραματόζωου».

Εκτός αυτού, στο video του Varryx εμφανίζεται ένα πρωτότυπο της F250, δηλαδή του αντικαταστάτη της LaFerrari, που δεν έχει ξαναεμφανιστεί, όπως και του διαδόχου της 812 Superfast, που κυκλοφορεί εδώ και καιρό γύρω από τις εγκαταστάσεις της Ferrari με την κωδική ονομασία F167. Αμφότερα θα παρουσιαστούν εντός του 2024, ενώ ακόμη ένα μυστηριώδες μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί πριν το τέλος του έτους.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα ονομαστεί το επόμενο one-off μοντέλο της Ferrari

Ακούστε μία Ferrari 812 Superfast να «ουρλιάζει» καθώς φτάνει τα 333 km/h (video)

Δείτε 5 Ferrari Purosangue να «οργώνουν» τη Νέα Ζηλανδία σε διαδρομές 3.000 km (video-photos)