Τίτλοι τέλους για την εκπομπή του Jay Leno - Το NBC ακυρώνει το Jay Leno's Garage


Το NBC, που φιλοξενεί την εκπομπή Jay Leno's Garage του Jay Leno, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον 72χρονο, εξαιτίας μιας «αλλαγής στη στρατηγική» του καναλιού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 29/1/2023

Ο Jay Leno είναι γνωστός για την τεράστια και πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του, την οποία και αναδεικνύει μέσω της εκπομπής του, Jay Leno's Garage. Πολλοί αστέρες της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως ο Elon Musk, αλλά και της πολιτικής σκηνής, όπως ο Joe Biden, έχουν «παρελάσει» από αυτήν, μιλώντας για τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Όλα δείχνουν όμως ότι αυτό το σερί επιτευγμάτων, αλλά και η μακρόχρονη παρουσία του 72χρονου αμερικανού στην τηλεόραση πλησιάζουν προς το τέλος τους. Κι αυτό αφού το κανάλι NBC Universal διέκοψε τη συνεργασία του με τον Jay Leno, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hoolywood Reporter.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ίδιου μέσου, η διακοπή της εκπομπής έρχεται την ώρα που το κανάλι βρίσκεται σε μία προσπάθεια ανανέωσης του περιεχομένου του και «αλλαγής πλεύσης», όπως αποκάλυψε ανώνυμη πηγή μέσα από το κανάλι. Οι θέσεις της πραιμ ταιμ ζώνης θα καλυφθούν από άλλες εκπομπές και πιο δημοφιλείς σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ παραγωγής του ιδίου του καναλιού.

Αυτό που παραμένει άγνωστο όμως, είναι το αν η ακύρωση της εκπομπής θα επηρεάσει το κανάλι του Jay Leno στο YouTube, που φέρει την ίδια ακριβώς ονομασία. Εκεί, ο Leno παρουσιάζει εβδομαδιαία, ένα προς ένα τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στα επεισόδια της εκπομπής, σε ένα πολύ απλούστερο format.

Τα νέα έρχονται μάλιστα μόλις λίγες μέρες αφού ο Jay Leno μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο -για ακόμα μία φορά- μετά από ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του. Ο παρουσιαστής «κατάφερε» αυτή τη φορά να σπάσει την κλείδα του και μερικά πλευρά, χωρίς όμως αυτό να τον πτοεί ιδιαίτερα, αφού από την πλευρά του δήλωσε πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει στα γυρίσματα της εκπομπής του, λίγες μέρες αργότερα.