Το εξωγήινo Tesla Cybertruck βγήκε στους δρόμους του Los Angeles (Video)


Την πρώτη του εμφάνιση σε δημόσιο δρόμο πραγματοποίησε το Tesla Cybertruck, με τον Elon Musk να βρίσκεται στη θέση του οδηγού τραβώντας τα βλέμματα όλων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/12/2019

It’s alive and kicking! Λίγες ημέρες μετά και την επεισοδιακή αποκάλυψή του μπροστά στο κοινό, το περιβόητο Tesla Cybertruck πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνισή του σε δημόσιο δρόμο.

Στο αριστερό του κάθισμα, ο ιθύνων νους της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Elon Musk, ο οποίος δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα το πρωτότυπο Tesla Cybertruck παρά τα όσα ευτράπελα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του.

Έτσι, λοιπόν, ο Elon Musk δεν δίστασε να πάρει το φουτουριστικό pickup για μια βραδινή βόλτα με φίλους στους δρόμους του Los Angeles όπου φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος.

Λίγο ο κραυγαλέος σχεδιασμός ενός αυτοκινήτου που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων καταγράφοντας μέσα σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα περισσότερες από 300.000 παραγγελίες, λόγο ο ίδιος ο Elon Musk ο οποίος αποτελεί μια αμφιλεγόμενη αλλά σε κάθε περίπτωση αναγνωρίσιμη φιγούρα και η βραδινή έξοδος μιας παρέας φίλων πήρε διαστάσεις.

Φυσικά κάποιοι δεν στάθηκαν μόνον στις αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά προχώρησαν και στη λήψη video, το οποίο αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει την ιδιαιτερότητα των σχεδιαστικών προδιαγραφών ενός αυτοκινήτου που μοιάζει έτοιμο για τη νέα αποστολή της NASA στη Σελήνη.