To Felicity Ace ανάβει… φωτιές στην Lamborghini


Στην Lamborghini "προσεύχονται" να μην έχουν υποστεί ζημιές οι Aventador που βρίσκονταν στο Felicity Ace, αφού η παραγωγή του sportscar έχει ολοκληρωθεί. Ποια λύση προτείνεται στο χειρότερο σενάριο; 

  • 24/2/2022

Αρκετές δεκάδες υπολογίζεται ότι είναι τα μοντέλα της Lamborghini που βρίσκονταν στους αποθηκευτικούς χώρους του οχηματαγωγού Felicity Ace το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες πριν από μια εβδομάδα στη θάλασσα των Αζορών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια, τα περισσότερα από αυτά αντιστοιχούσαν στο SUV μοντέλο της Urus, αλλά ταυτόχρονα υπήρχε και ένας σημαντικός αριθμός από Aventador και Huracan οι οποίες ετοιμάζονταν να περάσουν στα χέρια των ιδιοκτητών τους μετά από πολλούς μήνες αναμονής.

Αυτό δημιουργεί ένα τεραστίου μεγέθους πρόβλημα αφού είναι γνωστό ότι η παραγωγή της Aventador έχει τερματιστεί, με την εταιρεία να ανακοινώνει τον περασμένο Οκτώβριο ότι δεν θα δεχθεί άλλες παραγγελίες. Σημειώνεται πως η πορεία της διήρκησε περισσότερο από μια δεκαετία πετυχαίνοντας υψηλές πωλήσεις όπου ξεπέρασαν συνολικά τις 10.000 μονάδες σε όλες τις εκδόσεις της.

Ο CEΟ της Lamborghini στην Αμερική κ. Andrea Baldi
Ο CEΟ της Lamborghini στην Αμερική κ. Andrea Baldi

Ενώ όλοι τα στελέχη της ιταλικής εταιρείας περιμένουν με αγωνία να δουν το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί τα αυτοκίνητα, ο CEO της Lamborghini στη Βόρεια Αμερική Andrea Baldi παραχώρησε συνέντευξη στο Automotive News μιλώντας για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν αναφορικά με αυτή την εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως αν αποδειχτεί πως οι Aventador έχουν υποστεί ζημιές, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να απευθυνθεί στους προμηθευτές της και να ζητήσει όλα τα ανταλλακτικά ώστε να προχωρήσει στην εκ νέου κατασκευή των μονάδων που έχουν παραγγείλει οι πελάτες.

«Δεν ξέρουμε ακόμα το μέγεθος της καταστροφής. Περιμένουμε τις επίσημες αναφορές. Έχουμε ενημερώσει τους αντιπροσώπους μας και αυτοί με τη σειρά τους έχουν ενημερώσει τους πελάτες, αφού ό,τι και αν προκύψει το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει καθυστέρηση. Ελπίζουμε τα αυτοκίνητα να μην έχουν υποστεί ζημιές, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο», δήλωσε ο κ. Andrea Baldi.