Ακόμα πιο κοντά στην πλήρη αποκάλυψη της Ferrari Purosangue (photos)


Ανεξάρτητοι σχεδιαστές συγκέντρωσαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα της Ferrari Purosangue και μας δίνουν μια πρώτη εικόνα της SUV πρότασης που θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο.  

  • 25/7/2022

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της Ferrari Purosangue πλησιάζειμε τους Ιταλούς να ανακοινώνουν ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Έχοντας φτάσει μια ανάσα από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο οι σχεδιαστές του kolesa.ru ανέλαβαν για ακόμα μία φορά δράση και αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει,  αποτύπωσαν έναν πιθανό σχεδιασμό που θα φέρει η πρόταση και τον οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του δημοσιεύματος.

Με την ένταξη της Purosangue στη γκάμα της, η Ferrari θα μπει και επισήμως στο club των εταιρειών που έχουν να επιδείξουν έστω μία SUV πρόταση, βαδίζοντας στα χνάρια τόσο της Aston Martin όσο και της Lamborghini.

H βασική διαφορά που θα έχει η Purosangue σε σχέση με την DBX και την Urus είναι ότι δεν θα είναι ένα όχημα μαζικής παραγωγής, αφού η κυκλοφορία της θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα ώστε να διατηρήσει τον ξεχωριστό χαρακτήρα της σε σχέση με τις ανταγωνιστικές προτάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Purosangue θα είναι το πρώτο πεντάθυρο μοντέλο της ιταλικής φίρμας αφού η κλασιική 456 GT Venice με το shooting brake αμάξωμα δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία μιας και κατασκευάστηκε σε μόλις 7 μονάδες.

Μία από τις φωτογραφίες της Ferrari Purosangue που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Μία από τις φωτογραφίες της Ferrari Purosangue που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Αναφορικά με το κινητήριο σύνολο η Ferrari έχει γνωστοποιήσει πως αυτό θα είναι το θηριώδες ατμοσφαιρικό V12 που θα αποδίδει κοντά στους 800 PS. O CEO της εταιρείας, Benedetto Vigna, αποκάλυψε πως είχαν πέσει στο τραπέζι διάφορα σενάρια ωστόσο προχώρησαν με αυτή την επιλογή για τις επιδόσεις αλλά και την οδηγική εμπειρία που θα προσφέρει. Εξ’ ου και η επιλογή του ονόματος Purosangue που στα ιταλικά σημαίνει «καθαρόαιμη».

Από εκεί και πέρα τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι να έρθει η στιγμή της αποκάλυψης όλο και περισσότερα στοιχεία θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα social media της Ferrari θα ξεκινήσουν έναν... βομβαρδισμό με teasers προκειμένου να κορυφώσουν την αγωνία. 

Πηγή, φωτογραφίες: kolesa.ru