Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που κάνουν πιο συχνά τατουάζ οι οδηγοί (λίστα)


Μια νέα έρευνα στα social media έρχεται να αποκαλύψει τα μοντέλα που επιλέγουν περισσότερο οι οδηγοί για να... χαράξουν πάνω στο δέρμα τους. 

  • 1/5/2022

Οι οδηγοί που τρέφουν απεριόριστη αγάπη για το αυτοκίνητό τους, σε σημείο να το χαράξουν πάνω στο δέρμα με ένα τατουάζ, είναι πάρα πολλοί. Σε αυτό το πλαίσιο το αμερικανικό site zutobi.com που ασχολείται με την εκπαίδευση νέων οδηγών, αποφάσισε να διεξάγει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να βρει ποιο μοντέλο επιλέγεται πιο συχνά αλλά και την εταιρεία που έχει την πρωτιά στην αντίστοιχη λίστα.

Για να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα χρησιμοποίησαν μία μέθοδο μέσα από την αναζήτηση φωτογραφιών στο Instagram, χτυπώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Έτσι προέκυψε ότι το μοντέλο που έχει χαραχθεί περισσότερο πάνω στο δέρμα των οδηγών είναι η Ford Mustang και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη Chevrolet Impala που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Δείτε αναλυτικά τη λίστα...

Το δικό της ενδιαφέρον έχει και η λίστα με τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν στα τατουάζ των οδηγών όπου η Volkswagen βρίσκεται στην πρώτη θέση και ακολουθούν η Tesla και η Jeep. Δείτε αναλυτικά τη λίστα…

Πηγή: zutobi.com