Δείτε και δοκιμάστε την Alfa Romeo Tonale στο Golden Hall


Το C-SUV της Alfa Romeo, που έχει σχεδιάσει ο Αλέξανδρος Λιώκης, σάς περιμένει να τη δείτε και να την οδηγήσετε μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2024.

  • ΦΩΤΟ: STELLANTIS
  • 8/12/2023

Εδώ και λίγες ώρες - συγκεκριμένα από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 - η Alfa Romeo Tonale υποδέχεται το κοινό στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, 15123 Μαρούσι), έως και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024. Το αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου προκειμένου οι επισκέπτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τις δυναμικές και κομψές γραμμές που σχεδίασε ο Αλέξανδρος Λιώκης και του προσδίδουν μοναδικό στιλ.

Το σπορ και φινετσάτο C-SUV της αγοράς θα αναλάβει την ξενάγησή σας στο μοναδικό κόσμο της σύγχρονης Alfa Romeo, με δυναμική που αναπτύσσεται μέσα από μια γκάμα με επιλογές τόσο ήπιας υβριδικής και Plug-In Hybrid τεχνολογίας, όσο και με κινητήρα πετρελαίου για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Η κορυφαία Tonale PHEV Q4 με τους 280 PS, τις ισχυρές επιδόσεις και το εντυπωσιακό σύστημα κίνησης, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες ημερομηνίες και κατόπιν συνεννόησης, για ένα test drive που θα μετατρέψει την εντυπωσιακή παρουσία της σε μια συναρπαστική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Alfa Romeo δίνει... συντεταγμένες για το όνομα του νέου B-SUV

Alfa Romeo: Νέες Tonale, Stelvio και Giulia Tributo Italiano - Οι τιμές στην Ιταλία (photos)

Η Alfa Romeo εξετάζει την επιστροφή στα hatchback με το διάδοχο της Giulietta