Δείτε LIVE την παρουσίαση της νέας Ford Mustang (video)


H αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια της 7η γενιάς της Ford Mustang τελειώνει. Παρακολουθείστε μέσω livestreaming την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στο Detroit. 

  • 14/9/2022

Αναμονή τέλος! Η Ford ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο παγκόσμιο κοινό τη νέα Ford Mustang με την παρουσίαση να γίνεται στο πλαίσιο της media day στην Έκθεση Αυτοκινήτου που διεξάγεται στο Detroit. Ουσιαστικά πρόκειται για την 7η γενιά του εμβληματικού pony car με το οποίο θα κλείσει το κεφάλαιο "ΜΕΚ" για τη σειρά.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα για τη νέα Mustang S650 είναι ελάχιστες, ενώ οι φήμες λένε τα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα θα είναι ο Coyote V8 των 5,0 lt και ο τετρακύλινδρος EcoBoost των 2,3 lt.

Από εκεί και πέρα ο CEO της Ford, Jim Farley, όταν τον Ιούλιο ανέβασε post για την ημερομηνία της αποκάλυψης και το συνόδευσε με το #SaveTheManuals, κάτι που σημαίνει ότι η δύναμη στους τροχούς θα μεταφέρεται μέσω χειροκίνητου κιβώτιου ταχυτήτων.

Σχεδιαστικά η Ford αναμένεται να πατήσει πάνω στη γνωστή συνταγή με το μακρύ καπό και το κοντό πίσω μέρος. Εσωτερικά οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε αρκετές οθόνες, με το μοντέλο να μη γυρίζει την πλάτη στην τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Περισσότερα, όμως, θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση που θα μεταδοθεί σε livestreaming μέσω YouTube και θα όλοι οι φίλοι της Mustang θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν. Τουλάχιστον αυτοί που θα είναι ξύπνιοι μιας και έχει προγραμματιστεί για τις 3.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όσοι έχουν... αϋπνίες μπορούν να την δουν στο παρακάτω video.