Δείτε πώς κατασκευάζεται το Ford Bronco στο Michigan (video)


To νέο Ford Bronco θα έρθει και στη χώρα μας και έχουμε τη δυνατότητα να δούμε βήμα-βήμα τη συναρμολόγηση του επιβλητικού 4X4.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FORD EUROPE MEDIA CENTER
  • 18/12/2023

Περισσότερες από 150.000 μονάδες του Ford Bronco έχουν πουληθεί από το 2021, καθιστώντας το ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο πρότζεκτ για την εταιρεία. Το κανάλι Frame στο YouTube μάς προσφέρει μια ξενάγηση στο εργοστάσιο της φίρμας στο Michigan των ΗΠΑ, όπου μπορούμε να δούμε βήμα-βήμα την παραγωγή και συναρμολόγηση του SUV.

Η διαδικασία ξεκινά με την κατασκευή και ενδελεχή επιθεώρηση του σασί, το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του μοντέλου, προσφέροντας βέλτιστες επιδόσεις εκτός δρόμου. Οι εργαζόμενοι είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή του αμαξώματος στο σασί, όπως και για το στερέωμα όλων των εξωτερικών εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα οι καθρέπτες.

Την ίδια στιγμή, ένα ρομπότ σηκώνει και ευθυγραμμίζει τη μονάδα ισχύος. Προσφέρονται διαφορετικές επιλογές όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, με τον κινητήρα Ford EcoBoost V6 2,7L, που αποδίδει 335 PS και 563 Nm ροπής, να τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας.

Έπειτα, οι μηχανικοί φροντίζουν για την ακριβή και ασφαλή εφαρμογή των τροχών στο όχημα, συνεχίζοντας με την τοποθέτηση της μάσκας, η οποία προσφέρει στο όχημα την «άγρια» εμφάνισή του. Σειρά έχουν οι τελικοί έλεγχοι, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι το Ford Bronco είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και σε κακοτράχαλα μονοπάτια.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ford: Νέο σύστημα επιτρέπει στους οδηγούς του Bronco να το χειρίζονται όρθιοι! (photos)

Ford Bronco: Έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα το εμβληματικό 4Χ4 (video-photos)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Ford Bronco σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία