Δείτε το επικό trailer του νέου Need For Speed Unbound (video)


Το νέο βιντεοπαιχνίδι του franchise Need For Speed αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου, και, σύμφωνα με το trailer που ήρθε στη δημοσιότητα, δε μοιάζει με κανένα άλλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ-VIDEO: NEED FOR SPEED
  • 7/10/2022

Η EA, εταιρεία παραγωγής της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Need For Speed, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χρησιμοποιώντας ένα νέο, ανανεωμένο στυλ γραφικών για το νέο «επεισόδιο» της σειράς.

Το πρώτο trailer του παιχνιδιού δημοσιεύτηκε αυτή τη βδομάδα μαζί και με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που αναμένεται να καταφτάσει στις 2 Δεκεμβρίου. Το trailer υποδεικνύει το πόσο έχει εστιάσει η εταιρεία στο κομμάτι των εικαστικών, καθώς χρησιμοποιούνται γραφικά που θυμίζουν κόμικ, αλλά και νέον χρώματα, όταν οι παίκτες επιλέγουν τη λειτουργία nitron. Ο καπνός απεικονίζεται σε σχήμα νέφους, ενώ και οι μορφές των χαρακτήρων μοιάζουν σα να ξεπήδησαν από κόμικ.

Μία νέα, φρέσκια οπτική των βιντεοπαιχνιδιών ταχύτητας προσφέρεται μέσω του Need For Speed Unbound, καθώς το παιχνίδι δε μοιάζει με κανένα άλλο της κατηγορίαςτου.

Η EA φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του αυθεντικού Need For Speed, με το Unbound να διαδραματίζεται στην φανταστική πόλη του Lakeshore, και έχοντας σε κύριο πλάνο τους αγώνες ταχύτητας δρόμου.

Το νέο βιντεοπαιχνίδι της δημοφιλούς σειράς θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, δηλαδή Playstation 5, Microsoft Series X/S και PC. Οι δημιουργοί φαίνεται να μην ενδιαφέρονται το Need For Speed Unbound να είναι ρεαλιστικό, όσον αφορά τα γραφικά και τα χρώματα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η ποιότητά του θα είναι χαμηλή: Η EA έχει επιβεβαιώσει ότι το βιντεοπαιχνίδι θα προσφέρεται σε 4K/60fps ποιότητα, ενώ, σύμφωνα με αυτήν, ο έλεγχος των οχημάτων θα είναι πιο ομαλός και εύκολος, 

Όπως φαίνεται στο trailer, παρόλο που η πλήρης λίστα των αυτοκινήτων που θα πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι δεν έχει δημοσιοποιηθεί, τα Lamborghini Huracan, C8 Chevrolet CorvetteNissan GT-RPorsche 911 και Mercedes 190E, θα κάνουν σίγουρα την εμφάνισή τους.

Δείτε το πρώτο trailer του Need For Speed Unbound: