Διαρροή: Αυτή είναι η Alfa Romeo Milano (photos)


Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo Milano, το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες της. Δείτε πώς θα παρακολουθήσετε LIVE την παρουσίασή της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TWITTER ALFAROMEO.IT
  • 10/4/2024

Η Alfa Romeo ετοιμάζεται να τραβήξει το κάλυμμα από το πρώτο της B-SUV, την πολυαναμενόμενη Milano, με την παρουσίαση να έχει προγραμματιστεί εντός της ημέρας - και συγκεκριμένα στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του μοντέλου μέσω ενός ιδιωτικού video του Dailymotion, από το οποίο «πήρε» φωτογραφίες το Car Design World και τις ανήρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instgram

Στο μπροστινό μέρος, φαίνεται ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει περάσει σε μια εκμοντερνισμένη έκδοση του κλασικού της σήματος, το οποίο έχει μεγεθυνθεί αρκετά και υιοθετήσει ένα πιο τετραγωνισμένο κι ογκώδες λουκ. Το ίδιο ισχύει και για τη μάσκα, το κάτω μέρος της οποίας έχει καλυφθεί από ένα χοντρό μαύρο πλέγμα.

Πίσω, υπάρχει μια οριζόντια μαύρη λωρίδα, που εκτείνεται σε όλο το μήκος της περιοχής κάτω από το παρμπρίζ και θα φιλοξενήσει την επίσης οριζόντια μπάρα φωτός και τα φωτιστικά σώματα στις άκρες δεξιά κι αριστερά. Το πίσω παράθυρο θυμίζει αρκετά εκείνο της Lancia Ypsilon, έχοντας έντονη κλίση, και με μία μικρή αεροτομή να τοποθετείται πάνω, ως προέκταση της οροφής.

Πληροφορίες θέλουν την Alfa Romeo Milano να λαμβάνει δύο αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, εκ των οποίων η εισαγωγική θα έχει 156 PS και αυτονομία περίπου 400 km, ενώ η ισχύς της κορυφαία θα αγγίζει τα 240 PS.

Όσο για τις θερμικές εκδοχές του νέου SUV των Ιταλών, λέγεται ότι θα διαθέτει το γνωστό 3κύλινδρο κινητήρα 1,2 L της Stellantis που αποδίδει 100 PS και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και μια τετρακίνητη υβριδική έκδοση με 136 PS.

Δείτε την παρουσίαση ζωντανά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Lancia γυρίζει την πλάτη στα SUV και «φταίει» η Alfa Romeo

Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Milano! (photos)

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη Alfa Romeo MiTo (photos)