Επίσημο: Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Taycan!


Το επτασφράγιστο μυστικό, το εσωτερικό της πρώτης ηλεκτρικής Porsche, δεν είναι πλέον... μυστικό!

  • 20/8/2019

Ως κόρη οφθαλμού η Porsche προστάτευε το εσωτερικό της νέας Taycan απαγορεύοντας ακόμη και στους πελάτες της που είχαν προσκληθεί να την οδηγήσουν να «διαρρεύσουν» κάποια εικόνα. Το πλήρωμα του χρόνου ωστόσο, έφθασε (είναι και το σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο) για να δημοσιευθεί η πρώτη επίσημη φωτογραφία.

Η Taycan που αποτελεί εν πολλοίς την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Mission E (2015) θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους (και όχι μόνον) μέσα στη χρονιά. Η γερμανική φίρμα δημιούργησε ένα πέπλο μυστηρίου σε ότι αφορά την εμφάνισή της, επιλέγοντας να κυκλοφορεί στους δρόμους το αυτοκίνητο «καμουφλαρισμένο» για τις… κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Όπως και να έχει, όλα θα αποκαλυφθούν στις 4 Σεπτεμβρίου για την Taycan μέχρι τότε όμως ας προσπαθήσουμε να δούμε περισσότερα πράγματα από τη φωτογραφία του εσωτερικού της.

Κάτι που γνωρίζουμε επίσημα από την Porsche είναι η συνεργασία με την Apple ώστε να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Apple Music streaming στους επιβάτες της Taycan!

Με την οθόνη αφής του Porsche Advanced Cockpit, οι συνδρομητές της Apple Music θα μπορούν γρήγορα και εύκολα να απολαύσουν πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια μέσα από χιλιάδες επιλεγμένες λίστες, καθώς και τη ζωντανή μετάδοση του ραδιοφωνικού δικτύου Beats 1, με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για 3 χρόνια και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις!

Από τα λίγα που μπορεί να αντιληφθεί κανείς, καθώς η εικόνα έχει επιμελώς ληφθεί ώστε να μην αποκαλύπτονται τα... πάντα, είναι τα ψηφιακά όργανα του ταμπλό αλλά και την κύρια οθόνη του infotainment.

Η Porsche φαίνεται να έχει αφαιρέσει μερικές από τις οθόνες στο ταμπλό οργάνων και δεν είναι ξεκάθαρο αν η οθόνη ψυχαγωγίας επεκτείνεται στην πλευρά του συνοδηγού. Πάντως, μια τρίτη κύρια οθόνη ελέγχου αφής εξακολουθεί να αναμένεται στην κεντρική κονσόλα.

Υπομονή λίγες ημέρες…