Ερχεται το Renault Austral με ήχους... από δύτες! (video & photos)


Αντικαθιστώντας το Renault Kadjar, το Austral θα φέρει αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του, με τον ήχο να πρωταγωνιστεί.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 2/8/2022

Η Renault σκοπεύει να ανταγωνιστεί το Peugeot 3008 με το νέο Renault Austral. Το νέο SUV της εταιρείας, έρχεται να αντικαταστήσει το Renault Kadjar, και μοιράζεται μεγάλο μέρος του εσωτερικού του σχεδιασμού με το Renault Megane E-Tech, ενώ έχουν προστεθεί πολλές καινοτομίες που αφορούν κυρίως τα συστήματα ήχου.

Ο ήχος έρχεται στο προσκήνιο, με τη Renault να ντύνει το εσωτερικό του Austral με ηχομόνωση, ενώ ήχοι έχουν προστεθεί σε διάφορες λειτουργίες του οχήματος, όπως η μετακίνηση του μοχλού που αποκαλύπτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το μπράτσο, στη μέση της κεντρικής κονσόλας.

Ο ειδικός στην ποιότητα αισθητικής της εταιρείας αποκάλυψε: «Είχαμε ένα εξαιρετικό όργανο πολλαπλών χρήσεων στην κεντρική κονσόλα, αλλά δεν προκαλούσε κάποιο συναίσθημα με τη χρήση του. Μαζί με τον επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού σκεφτήκαμε έναν τρόπο να κάνουμε αυτόν τον μοχλό πιο ελκυστικό».

Επιβεβαίωσαν πως ο ήχος αυτός μοιάζει με τον μεταλλικό ήχο της περιστροφής της κορόνας του ρολογιού ενός δύτη, απ' όπου πήραν την έμπνευσή τους και οι σχεδιαστές. 

Ο επικεφαλής σχεδιασμού ολοκλήρωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε οι μελλοντικοί αγοραστές του Austral να απολαύσουν το νέο συρόμενο μπράτσο του».

Δείτε παρακάτω το video της παρουσίασης του νέου συστήματος: