Η πρώτη φωτογραφία για τη νέα BMW i4 M50


Η φωτογραφία που βλέπετε ανέβηκε στο Instagram για λίγο στον επίσημο λογαριασμό της BMW, αποκαλύπτοντας τη νέα i4 με τα σήματα της M Sport.

  • 21/5/2021

Έπειτα από μία μεγάλη περίοδο εξέλιξης, η BMW έδειξε την i4 στο στάδιο παραγωγής τον Μάρτιο του 2021. Ένα μήνα περίπου μετά οι Βαυαροί αποκάλυψαν την i4 M Sport. Τώρα ετοιμάζονται για την i4 M50 και μπορούμε να ρίξουμε μια κρυφή ματιά για το ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο.

Η φωτογραφία που βλέπετε ανέβηκε στο Instagram από τον λογαριασμό της BMW, αλλά δεν έμεινε για πολύ στο φως της δημοσιότητας, αφού κατέβηκε μετά από λίγα λεπτά. Είναι σχεδόν σίγουρο πώς πρόκειται για την ολοκαίνουργια i4 M50 σε μπλε ματ χρώμα: Διαθέτει το σήμα της «M» στον εμπρός προφυλακτήρα και αρκετές αισθητικές αναβαθμίσεις.

Αυτό το ηλεκτρικό sedan έχει κάποια εξωτερικά στοιχεία από την M Sport, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ένας πιο «επιθετικός» προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και φαρδιά πλαϊνά προστατευτικά σε ματ μαύρο χρώμα. Υπάρχει επίσης ένα καινούριο σετ πολυάκτινων ζαντών.

Το αυτοκίνητο αυτό δείχνει πιο «άγριο» από την i4 M Sport που αποκαλύφθηκε στην Κίνα τον Απρίλιο του 2021. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ακόμα άγνωστα, αλλά η i4 θα έχει απόδοση 523 ίππους και θα προσφέρει επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα. Σε θέματα αυτονομίας η μπαταρία θα μπορεί να παρέχει ενέργεια στους ηλεκτροκινητήρες για 590 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά τις φθηνότερες εκδόσεις θα είναι 2 και θα ονομάζονται i4 eDrive35 και i4 eDrive40. Θα έχουν λιγότερη ιπποδύναμη και πιθανότατα μικρότερη αυτονομία ανάμεσα στις 2 φορτίσεις. Η πλήρης αποκάλυψη της σειράς i4 θα πραγματοποιηθεί 1η Ιουνίου και πιθανότατα να μάθουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι…