LIVE PHOTOS: Το νέο Toyota C-HR μπήκε στις ελληνικές εκθέσεις (τιμές-εκδόσεις)


Η δεύτερη γενιά του Toyota C-HR βρίσκεται ήδη στις ελληνικές εκθέσεις και το Car and Driver επισκέφθηκε μία από αυτές για το πρώτο εν Ελλάδι τετ-α-τετ. Δείτε live εικόνες. 

  • 16/11/2023

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη γενιά του Toyota C-HR έφτασε επιτέλους στις ελληνικές αντιπροσωπείες και τις επόμενες ημέρες τα πρώτα αυτοκίνητα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Το νέο Toyota C-HR έρχεται με ανώτερη ποιότητα, μια σχεδίαση με ρίζες από το πρώτο μοντέλο στις αναλογίες αλλά με νέα σχεδιαστικά μοτίβα, προηγμένες τεχνολογίες και μία γκάμα πλήρως υβριδικών και plug-in κινητήρων με αυξημένη ισχύ, μεγαλύτερες δυνατότητες αμιγούς ηλεκτροκίνησης και μια υπόσχεση: ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά από τον ούτως ή άλλως κορυφαίο προκάτοχό του.

Τον περασμένο Ιούνιο το Car and Driver ταξίδεψε στο Αμβούργο για να δει από κοντά το νέο υβριδικό crossover ενώ πριν από λίγες ημέρες κάναμε ακόμα ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στην Ίμπιζα της Ισπανίας όπου είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Επίσης, πριν από μερικές εβδομάδες αποφασίσαμε να βάλουμε στο «μικροσκόπιο» τις δύο γενιές του C-HR προκειμένου να εντοπίσουμε τα σχεδιαστικά στοιχεία που έχουν διατηρηθεί, αλλά και τα αυτά που έχουν προστεθεί στη νέα πρόταση. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Πλέον, έφτασε η στιγμή για το πρώτο τετ-α-τετ επί ελληνικού εδάφους αφού τις προηγούμενες ώρες βρεθήκαμε στην έκθεση Toyota Πόλις στα Γλυκά Νερά (Λεωφ. Λαυρίου 15) και φωτογραφίσαμε τις πρώτες μονάδες που μπήκαν στη βιτρίνα.

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.300€, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων.

Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8’’ και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις εκδόσεις του νέου Toyota C-HR πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Toyota: Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή της θρυλικής Celica είναι προ των πυλών!

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Toyota Prius στην Ελλάδα - «Καίει» 0,5 lt/100 km!

Επίσημο: Η Toyota αναβαθμίζει το Corolla εν όψει 2024 - Ποιες αλλαγές έρχονται