Νέα εποχή για την Beat - Αλλάζει ονομασία και γίνεται «Free Now»


Η απόφαση ανήκει στη μητρική εταιρεία στην οποία η Beat δίνει... προίκα 1,5 εκατ. χρήστες και 8.000 συνεργαζόμενα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  • 3/10/2022

Όσοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμας της Beat θα πρέπει να ετοιμάζονται για τη νέα εποχή που ξημερώνει και στην οποία η ονομασία της υπηρεσίας ταξί θα είναι πλέον Free Now. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από την ομώνυμη μητρική εταιρεία στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Mercedes και η BMW.

Με αυτή την κίνηση η Free Now θέλει να βάλει κάτω από μία κοινή «ομπρέλα» τις υπηρεσίες της και να είναι διαθέσιμες σε 10 χώρες της Ευρώπης και σε περισσότερες από 150 πόλεις.

Από την μεριά της η BEAT θα δώσει σαν... προίκα στη Free Now σχεδόν 1,5 εκατ. χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και περίπου 8.000 συνεργαζόμενα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή η Free Now έχει ως στόχο να "παντρέψει" μέσα από την πανευρωπαϊκή πλατφόρμα διαφορετικούς τρόπους μετακίνησης όπου εκτός των ταξί θα είναι διαθέσιμες υπηρεσίες ride hailing, car sharing, eScooter, eBike κ.α.

Τα επίσημα «βαφτίσια» της νέας εποχής που ξημερώνει για την Beat θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 3/10/22 στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουνίου η Beat είχε ανακοινώσει ότι θα εφαρμόσει στις υπηρεσίες της κόστος προμίσθωσης 2,00€ ανά κλήση, ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα και έχοντας ανακοινωθεί ο νέος τιμοκατάλογος των ταξί αποφάσισε να προχωρήσει στη μείωσή του σε 1,20€.

Πηγή: capital.gr