Range Rover Sport: Στις 10 Μαΐου η αποκάλυψη της τρίτης γενιάς


Οι Βρετανοί ανακοίνωσαν την ημερομηνία που θα τραβήξουν το κάλυμμα του νέου πολυτελούς SUV αποκαλύπτοντας πλήρως τα χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύσουν.   

  • 26/4/2022

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της... Μετά από δεκάδες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η νέα γενιά του Range Rover Sport ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί επισήμως στο κοινό με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι αυτό θα συμβεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 (21.00 ώρα Ελλάδας).

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι των Βρετανών στο YouTube.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα η νέα πρόταση θα είναι η ηλεκτρική εξέλιξη του τρέχοντος μοντέλου με έμφαση στην υβριδική τεχνολογία και στον εξηλεκτρισμό, ώστε το δημοφιλές SUV να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του.

Συγκεκριμένα στις διαθέσιμες εκδόσεις θα υπάρχουν σύνολα βενζίνης και πετρελαίου με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V ενώ θα δούμε και plug-in hybrid εκδόσεις. Μηχανικά η Jaguar Land Rover έχει ανακοινώσει πως στον τομέα των ηλεκτρικών μονάδων θα συνεργαστεί με την BMWενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αυτό που έχει φανεί μέχρι σήμερα μέσα από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες είναι ότι για τα φωτιστικά σώματα έχει επιλεχθεί μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση με πιο λεπτές αναλογίες στο μπροστά μέρος και οριζόντια διάταξη για τα πίσω.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα δούμε μια πιο οδηγοκεντρική φιλοσοφία ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να τονίζεται ο πολυτελής χαρακτήρας του.

Θυμίζουμε πως πέντε ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της νέας γενιάς τους Range Rover στους Έλληνες δημοσιογράφους, με το μοντέλο να έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή: Land Rover