Τροχός της Τύχης: Δείτε ποιο υβριδικό αυτοκίνητο κέρδισε η μεγάλη νικήτρια (video)


Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη έδωσε το πρώτο αυτοκίνητο για τη φετινή σεζόν. Ποιες λέξεις βρήκε στον τελικό η νικήτρια.

  • ΦΩΤΟ: YOUTUBE / StarTvGreece
  • 23/11/2023

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης» που μεταδίδεται από τη συχνότητα του Star έδωσε το πρώτο αυτοκίνητο για τη φετινή σεζόν. Η μεγάλη νικήτρια ονομάζεται Ξένια, είναι 31 ετών και εργάζεται ως δασκάλα. Αφού κατάφερε να νικήσει τους αντιπάλους της, έφτασε στον μεγάλο τελικό και εκεί κλήθηκε να βρει δύο λέξεις στην κατηγορία «ΑΝΤΙΘΕΤΑ».

Τα γράμματα που διάλεξε να ανοίξουν ήταν τα Κ, Ν, Μ, και Ε. Έχοντας απόλυτη συγκέντρωση η παίκτρια κατάφερε να βρεις τις λέξεις «ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΑΝΑΛΗΨΗ», πριν προλάβει η Νατάσα Κουβέλα να αποκαλύψει τα γράμματα. Αμέσως μετά άνοιξε και ο φάκελος που είχε επιλέξει.

Μόλις ο παρουσιαστής έδειξε τη λέξη «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ» στον φακό η Ξένια έχασε τα λόγια της και αμέσως έτρεξε να μπει στο Jeep Renegade e-Hybrid που ήταν προσφορά της εταιρείας AVIS. Φεύγοντας από το στούντιο η Ξένια πήρε επίσης και 3.188 ευρώ!

Το Jeep Renegade E-Hybrid διαθέτει υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζει ιδανικά τον νέο Turbo κινητήρα βενζίνης 1,5L ισχύος 130 HP, με έναν ηλεκτροκινητήρα P2 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 15 kW (20 HP).

Προφανώς και εκτός από τη δυνατότητα ηλεκτρικής κίνησης υπάρχει και η δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση (με ή χωρίς τη χρήση φρένου) και ενίσχυση της απόδοσης του θερμικού κινητήρα (e-Boosting), ώστε να λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο επίπεδο αποδοτικότητας μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου.

Περισσότερα για το Jeep Renegade E-Hybrid μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική δοκιμή που έκανε το Car and Driver, πατώντας εδώ. Αναλυτικά τις τιμές και τις εκδόσεις του μοντέλου θα τις βρείτε εδώ.

Δείτε τη στιγμή που η Ξένια αντιλαμβάνεται ότι έχει κερδίσει το αυτοκίνητο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Έκανε δώρο στην έγκυο γυναίκα του αυτή την BMW X6 M (Video)

Όταν ο Θέμης Χαλκιάς πάτησε τέρμα το γκάζι στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» (video)

Το Netflix προωθεί τα ηλεκτρικά με τον Will Ferrell και... έναν στρατό από ζόμπι