Χρυσές λεπτομέρειες για τη Ferrari 488 Pista


H ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΜΙΑΣ FERRARI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ MANETTINO ΤΗΣ 488 PISTA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 3/12/2019

Η προσθήκη χρυσού σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι κάτι που συνηθίζεται αλλά μπορεί να συμβεί. Για παράδειγμα, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του «Atelier Cara» αντιμετωπίζουν τα στοιχεία στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου ως εν δυνάμει κοσμήματα και μπορούν να τα μετατρέψουν σε τέτοια. Για παράδειγμα, οι μοχλοδιακόπτες και ο διακόπτης του συστήματος «Manettino» της Ferrari 488 Pista.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους τμήματα επενδεδυμένα με χρυσό. Οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής των σχέσεων που υπάρχουν στο τιμόνι είναι επενδεδυμένοι με χρυσό 18 καρατιών και το ίδιο συμβαίνει με το «Manettino», μέσω το οποίου ο οδηγός επιλέγει το πρόγραμμα παραμετροποίησης απόδοσης της ισχύος και της πρόσφυσης. Μάλιστα, στον διακόπτη του τελευταίου, εκτός από την επένδυση από χρυσό, τοποθετείται και ένα ρουμπίνι το οποίο καλύπτει το LED φωτάκι που υπάρχει για να επισημαίνει το επιλεγμένο πρόγραμμα. Οι άνθρωποι του ατελιέ μπορούν να τοποθετήσουν και ένα μικρό διαμάντι, εάν κάποιος θέλει αυτό.

Η Ferrari 488 Pista δεν είναι το μόνο μοντέλο στο οποίο οι άνθρωποι του ατελιέ μπορούν να προσθέσουν στοιχεία κοσμηματοποιίας. Το ίδιο κάνουν και σε αυτοκίνητα της Lamborghini, της Bentley, της Rolls-Royce και της Porsche.