Διαρροή: Δείτε το νέο Volkswagen Golf χωρίς καμουφλάζ! (photos)


Η Volkswagen αποκάλυψε στην CES 2024 καμουφλαρισμένο το νέο Golf, ωστόσο μέσω του συστήματος infotainment βλέπουμε «γυμνό» το αμάξωμα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: YOUTUBE/THE CAR CRASH REVIEW, VOLKSWAGEN AG
  • 9/1/2024

Το τελευταίο διάστημα, η Volkswagen συνηθίζει να παρουσιάζει σε... δύο στάδια ένα νέο μοντέλο της. Αρχικά με το αμάξωμα πλήρως καλυμμένο με ειδικό ψηφιακό καμουφλάζ και στη συνέχεια να προβαίνει στα «πλήρη» αποκαλυπτήριά του.

Το ίδιο έκανε πριν από λίγες ώρες και με την περίπτωση του νέου Golf. Παρουσίασε ένα καμουφλαρισμένο αντίγραφο της facelift έκδοσης GTI στην έκθεση CES 2024 στο Las Vegas, εν αναμονή της προγραμματισμένης παρουσίασης του μοντέλου στα τέλη του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, δίνοντας τη δυνατότητα πρόσβασης στο εσωτερικό του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, δύο άτομα του καναλιού «the car crash review» του YouTube είχαν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν στο μενού του συστήματος infotainment. Εκεί, μέσα στις διάφορες επιλογές, προέκυψαν και φωτογραφίες του νέου Golf χωρίς την ύπαρξη καμουφλάζ!

Όπως αναμενόταν σε ανανέωση στα μέσα του κύκλου μιας γενιάς, οι περισσότερες αλλαγές του εμπρός μέρους εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προβολείς, οι οποίοι γίνονται πιο λεπτοί προς το κέντρο του αυτοκινήτου, ενώ η οριζόντια φωτεινή μπάρα LED «διακόπτεται» από το φωτιζόμενο σήμα της φίρμας.

Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στη σχεδίαση του προφυλακτήρα, αν και η μάσκα διατηρεί την κυψελεοειδή της μορφή. Διαφοροποιήσεις εμφανίζονται και γύρω από την εισαγωγή αέρα, ενώ στο πλάι δε φαίνεται να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση.

Όσο για το πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα φαίνεται να διατηρούν διαστάσεις και σχήμα, αλλά να έχουν τροποποιημένα εσωτερικά γραφικά, την ώρα που η πρώτη αίσθηση είναι ότι ο προφυλακτήρας παραμένει αναλλοίωτος, αν και αυτό ίσως οφείλεται στη γωνία λήψης.

Μένει να αποδειχθεί αν οι συγκεκριμένες εικόνες από το σύστημα infotainment παρουσιάζουν επακριβώς τη σχεδίαση του νέου Golf ή αν απλά αποτελούν μια γενικότερη «προεπισκόπηση» της έκδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καινούριο Golf, που θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιανουαρίου, μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε το σχετικό video που έφερε την «αποκάλυψη» των φωτογραφιών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Volkswagen καθυστερεί την παραγωγή του ID.2 – Πότε έρχεται το EV των 25.000 ευρώ

Η Volkswagen ετοιμάζει τον ηλεκτρικό διάδοχο του T-Cross - Όλα όσα ξέρουμε

Volkswagen ID. GTI Concept: Το διαχρονικό Golf GTI γίνεται ηλεκτρικό (photos)