Έτσι θα μοιάζει το πρώτο Audi A7 Avant (photos)


Το Audi A7 Avant βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, ως αντικαταστάτης του τρέχοντος A6 και αποκτάμε μια πρώτη εκτίμηση για την τελική σχεδίασή του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 26/1/2024

Η Audi εξελίσσει το νέο A7 Avant, του οποίου η δεύτερη γενιά βρίσκεται στην γκάμα από το 2017, διαθέσιμη αποκλειστικά ως 5θυρο liftback. Τώρα, το ανανεωμένο A7 έρχεται να αντικαταστήσει το τρέχον A6 Avant, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική ονοματοδοσίας των Γερμανών, με βάση την οποία όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα θα λάβουν ζυγούς αριθμούς, ενώ τα θερμικά, μονούς.

Το νέο εγχείρημα της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του μπροστά στους φακούς των κατασκόπων φωτογράφων, προσφέροντας αρκετό υλικό στους σχεδιαστές του kolesa.ru, οι οποίοι φαντάστηκαν πώς θα μοιάζει το station wagon.

Οι Ρώσοι έχουν εμπνευστεί από τα renders του A5 Sportback που παρουσίασαν πριν από μερικές εβδομάδες, το οποίο θα αντικαταστήσει με τη σειρά του το A4 Sportback και θα κάνει πρεμιέρα εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024. Τα φωτιστικά σώματα κι η γρίλια είναι αρκετά παρόμοια, με την τελευταία όμως να είναι μεγαλύτερη σε ύψος.

Στο πίσω μέρος, το νέο στοιχείο είναι η οριζόντια φωτεινή μπάρα LED που ενώνει τα φωτιστικά σώματα και η οποία «απουσιάζει» στο τρέχον μοντέλο. Όσο για τα κινητήρια σύνολα, δεν υπάρχουν ακόμα ασφαλείς πληροφορίες για το ποιες από τις εκδόσεις του υπάρχοντος A6 θα διατηρηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Audi A6 Avant e-tron πιο αποκαλυπτικό από ποτέ - Πού διαφέρει από το concept (photos)

H Audi ετοιμάζει το πιο ισχυρό RS6 Avant στην ιστορία της (photos)

To Audi A6 Avant e-tron δείχνει την τελική του σχεδίαση - Οι διαφορές με το concept (photos)