Η Lamborghini Revuelto «αγριεύει» με μια ειδική έκδοση (photos)


Δημιουργήθηκε από το τμήμα Ad Personam της αυτοκινητοβιομηχανίας κι είναι πλήρως τροποποιημένη, γιορτάζοντας την πρώτη έκδοση του Lamborghini Arena στην Ίμολα.

  • ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI
  • 7/4/2024

Η Lamborghini παρουσίασε μία νέα, ειδική εμφάνιση του πρώτου της εξηλεκτρισμένου μοντέλου, της Revuelto, τιμώντας την πρώτη έκδοση του Lamborghini Arena, που έλαβε χώρα στις 6-7 Απριλίου στη θρυλική πίστα της Ίμολα και πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει διοργανώσει ποτέ η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το αμάξωμα της ειδικής έκδοσης του PHEV supercar των Ιταλών έχει φινιριστεί με χρωματισμό Grigio Hati (γκρι) και λεπτομέρειες σε Verde Scandal (πράσινο) στο κάτω μέρος του οχήματος, την οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών και το περίγραμμα του διαχύτη στο πίσω μέρος. Οι δαγκάνες των φρένων έχουν βαφεί σε Verde Chiaro (ανοιχτό πράσινο), κάνοντας αντίθεση.

Στο πίσω μέρος, έχουν τοποθετηθεί τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, με το κάτω μέρος της ενεργής πίσω αεροτομής να δέχεται κόκκινες, λευκές και πράσινες ρίγες. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχουν δύο αγωνιστικές λωρίδες σε Nero Noctis (μαύρο).

Η εταιρεία από τη Sant'Agata Bolognese έχει προσθέσει επίσης αρκετές λεπτομέρειες από ανθρακόνημα με γυαλιστερό φινίρισμα, οι οποίες ταιριάζουν με τις ζάντες 20 κι 21 ιντσών, στο μπροστινό και το πίσω μέρος, αντίστοιχα, οι οποίες έχουν λάβει το ίδιο λουκ.

Περνώντας στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα έχουν δεχτεί τον χρωματισμό Nero Ade (μαύρο) και λεπτομέρειες σε Verde Scandal, που έχει χρησιμοποιηθεί και για τα σήματα, ραμμένα στα προσκέφαλά τους. Εκτός αυτού, υπάρχει ραμμένος κι ένας χάρτης της πίστας της Ίμολα, όπως κι ειδικές επιγραφές από ανθρακόνημα, με τα λογότυπα 'Lamborghini Arena 2024' και 'Ad Personam'.

Φυσικά, καμία αλλαγή δεν έχει γίνει κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα. Στην «καρδιά» της Revuelto κρύβεται ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 L, που αποδίδει 825 PS και 725 Nm, και συνοδευόμενος από τρεις ηλεκτροκινητήρες, αγγίζει τα 1.015 PS συνολικά. Τα 0-100 km/h γίνονται σε μόλις 2,5 sec, ενώ η τελική ταχύτητα υπερβαίνει τα 350 km/h.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια κρίση; Η Lamborghini ζει «χρυσή εποχή» με τρελά νούμερα πωλήσεων

Lamborghini Revuelto: Ο test driver των Ιταλών οδηγεί το υβριδικό «τέρας» όπως του αρμόζει (video)

Ανάρπαστη! Η Lamborghini Revuelto ξεπούλησε για τα επόμενα δύο χρόνια