MG: Τα επίσημα σκίτσα δείχνουν το νέο υβριδικό MG3 supermini (photos)


Η «επίθεση» της MG στην κατηγορία των supermini έρχεται σε λίγες μέρες, με το ολοκαίνουριο υβριδικό MG3. Δείτε τα πρώτα σκίτσα του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: ΜG MOTOR EUROPE, SH PROSHOTS
  • 7/2/2024

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την παρουσίαση του νέου MG3, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, την πρώτη μέρα του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης (26/2 - 3/3).

Η ημερομηνία έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγες εβδομάδες, ωστόσο η ιστορική βρετανική μάρκα, που βρίσκεται υπό κινεζική ιδιοκτησία (SAIC), έδωσε στη δημοσιότητα σκίτσα από το supermini, με το οποίο σχεδιάζει να γίνει ένας δυνατός «παίκτης» στην κατηγορία B της ευρωπαϊκής αγοράς.

Αντικαθιστώντας το υπάρχον, αμιγώς θερμικό, MG3 που διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, το νέο μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από το υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα φέρει, με τη φίρμα να παρουσιάζει την προηγμένη Hybrid Plus τεχνολογία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η MG υπόσχεται ότι το υβριδικό MG3 αποτελεί ορόσημο στην εξέλιξη των κινητήρων της, προσφέροντας ένα κορυφαίο στην κατηγορία συνδυασμό αποδοτικότητας, επιδόσεων αλλά και τη δυνατότητα οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Από τα σκίτσα του εσωτερικού, διακρίνουμε δύο μεγάλες οθόνες, για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, με την MG να αναφέρει ότι το supermini θα διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό υψηλά επίπεδα υποβοήθησης του οδηγού και λειτουργίες ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με ποικιλία συνδεδεμένων υπηρεσιών.

«Το MG3 είναι έτοιμο να προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό πραγματικών επιδόσεων, οικονομίας, φινέτσας και τεχνολογίας για ένα υβριδικό hatchback της κατηγορίας Β. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένας πολύ ισχυρός ‘παίκτης’ σε μια αγορά όπου οι πελάτες απαιτούν εξαιρετική αξία και πρακτικότητα», τόνισε ο Aiden He, Διευθύνων Σύμβουλος της MG Nordic & Benelux.

Εκτός από το νέο MG3, η φίρμα θα εκθέσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και το Cyberster, την roadster ηλεκτρική ναυαρχίδα της. Έχοντας ήδη παρουσιαστεί στην Κίνα αλλά και στο Goodwood, ήρθε η ώρα για το πλήρες ντεμπούτο του στην Ευρώπη, με την MG να ανακοινώνει ότι θα «επισημοποιήσει» την ισχύ, την αυτονομία και τις επιδόσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η σπορ σχεδίαση του νέου, υβριδικού MG3 (photos)

MG4: Στην Ελλάδα η πανίσχυρη τετρακίνητη έκδοση XPOWER με τους 435 PS (τιμή)

Η MG ανανεώνει τη γκάμα της το 2024 - Ποια νέα μοντέλα θα παρουσιάσει