Φθηνότερο κατά 2.600€ το Honda Civic e:HEV - Αυτή είναι η νέα τιμή


Και οι τρεις εκδόσεις του Honda Civic e:HEV διατίθεται με έκπτωση 2.600 € στη χώρα μας – Μείωση τιμής και για το υβριδικό CR-V.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ
  • 14/12/2023

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε, μέσω του επίσημου site της, μείωση τιμής κατά 2.600 € και στις τρεις εκδόσεις με τις οποίες διατίθεται στη χώρα μας το υβριδικό Civic e:HEV.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσφοράς, η οποία ισχύει έως την 1η Ιανουαρίου 2024, οι ανώτατες προτεινόμενες τιμές λιανικής του νέου Civic διαμορφώνονται, μαζί με το όφελος, ως εξής:

- Elegance - 38.900€

- Sport - 40.900€

- Advance - 45.100€

Το υβριδικό σύστημα του Honda Civic e:HEV αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με άμεσο ψεκασμό που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, δύο συμπαγείς ηλεκτροκινητήρες, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα κιβώτιο σταθερής σχέσης μετάδοσης που η Honda ονομάζει eCVT. Η συνδυασμένη απόδοση φτάνει τα 184 PS και η μέγιστη ροπή τα 315 Nm.

Οι συγκεκριμένες τιμές της προσφοράς έχουν υπολογιστεί με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα έξοδα προετοιμασίας και μεταφοράς (έως τις εγκαταστάσεις των επίσημων εμπόρων), τέλος ταξινόμησης και Φ.Π.Α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα Honda Civic στην Ελλάδα δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος και προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια.

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες από ιδιώτες μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων Honda και δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες ή με προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Παράλληλα, η Honda διαθέτει και το CR-V MY23 με έκπτωση 1.000 €, επίσης έως την 1η Ιανουαρίου 2024. Έτσι, η τιμή της μοναδικής, τετρακίνητης, έκδοσης Executive του SUV, με το υβριδικό κινητήριο σύνολο των 2,0L και το αυτόματο κιβώτιο είναι, πλέον, 50.800 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Test Drive: Honda Civic e:HEV - Δοκιμάζουμε το νέο υβριδικό ιαπωνικό μεσαίο hatchback

Στην Ελλάδα το νέο Honda ZR-V - Δείτε την τιμή του

Honda e:Ny1 - Οι τιμές του πρώτου ηλεκτρικού SUV των Ιαπώνων στη χώρα μας

Honda CR-V e:HEV & PHEV: Αναβάθμιση σε όλα για το premium ιαπωνικό SUV