Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Dacia Duster! (photos)


Σας παρουσιάζουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επόμενης γενιάς του best-seller της Dacia.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 30/3/2023

Το Dacia Duster είναι ένα πραγματικά σημαντικό μοντέλο για τη ρουμανική μάρκα με περισσότερες από 2 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2010 που παρουσιάστηκε.

Επομένως, είναι σημαντικό το Duster τρίτης γενιάς, που είναι προγραμματισμένο για το 2024, να συμβαδίζει με την προσιτή τιμή, τα διαπιστευτήρια εκτός δρόμου και την πρακτικότητα που έχει η τρέχουσα έκδοση.

Έχουμε στη διάθεσή μας και σας προσφέρουμε το πρώτο πλήρες πακέτο κατασκοπευτικών φωτογραφιών του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο πριν από λίγες μέρες είχε φωτογραφηθεί, σε μία λήψη, εν κινήσει.

Με τη νέα του σχεδίαση, εμπνευσμένη από το concept Bigster, είμαστε σίγουροι ότι το έπος του Duster θα συνεχιστεί. Το νέο Duster θα είναι βασικά μια μικρότερη έκδοση του μεγαλύτερου Bigster, που έχει επίσης επιβεβαιωθεί για παραγωγή.

Μπορούμε να δούμε τα LED φώτα ημέρας, τη μάσκα με το νέο λογότυπο της Dacia κρυμμένο κάτω από το camo, τους έντονους θόλους φτερών και τα πίσω φώτα LED.

Σε σύγκριση με το Bigster concept, το νέο πρωτότυπο Duster διαθέτει κανονικές χειρολαβές θυρών. Επιπλέον, οι «κρυφές» χειρολαβές των θυρών για τις πίσω πόρτες, κρυμμένες στην κολόνα C, αναμένεται να εγκαταλειφθούν. Στο συγκεκριμένο όχημα που φωτογραφίσαμε, οι πίσω χειρολαβές των θυρών κρύβονται κάτω από το καμουφλάζ. Αυτό είναι φυσικά χαρακτηριστικό για την αποδοτικότητα κόστους της Dacia.

Σε εμάς φαίνεται επίσης ότι το νέο Duster έχει μεγαλώσει, δημιουργώντας περισσότερο χώρο τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους.

Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα CMF-B του ομίλου Renault, το νέο Duster θα προσφέρει μοντέλα με θερμικούς κινητήρες, αλλά θα διαθέτει επίσης και υβριδικές εκδόσεις. Συν τοις άλλοις, μια plug-in υβριδική έκδοση, όπως αυτή που υπάρχει στο Renault Captur E-Tech, είναι πιθανό να προκύψει.

Η παραγωγή του νέου Duster θα γίνει στο Mioveni της Ρουμανίας, όπως και οι προηγούμενες γενιές του.