Έτσι θα μοιάζει η 4η γενιά της BMW X3 που «έρχεται» σε λίγους μήνες (photos)


Η BMW σκοπεύει να αποκαλύψει τη νέα X3 στο πρώτο 6μηνο του 2024, ωστόσο ανεξάρτητοι σχεδιαστές βγάζουν το camo και μάς την παρουσιάζουν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 3/11/2023

Η BMW X3 αναμένεται να περάσει στην 4η γενιά της μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2024, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες και διάφορα πρωτότυπα έχουν εντοπισθεί να δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Το Car and Driver σάς έχει παρουσιάσει σε δύο περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από αυτοκίνητα δοκιμών, με καμουφλάζ αλλά και στοιχεία στη σχεδίαση που παραπέμπουν στην εικόνα που θα έχει το SUV όταν παρουσιαστεί από τη γερμανική φίρμα.

Έχοντας ως βάση τις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες αλλά και τη γνωστή… συνήθειά τους να «αποκαλύπτουν» πρόωρα τα νέα μοντέλα, οι σχεδιαστές του kolesa.ru εμπνεύσθηκαν και παρουσίασαν το πώς θα μπορούσε να είναι η 4η γενιά του οχήματος ελεύθερου χρόνου των Γερμανών.

Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα που εμφανίζουν είναι αρκετά όμορφο και παραπέμπει αρκετά στην X1 η οποία παρουσιάστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι. Σε αυτή παραπέμπουν αρκετές λεπτομέρειες, όπως οι χειρολαβές των θυρών αλλά και η πιο «λιτή» σχεδίαση στο πλάι. Στο εμπρός μέρος οι Ρώσοι σχεδίασαν περισσότερες γωνίες σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, ενώ τοποθέτησαν και τα νέα LED φωτιστικά σώματα αλλά και τα DRL σε σχήμα L.

Στο πίσω μέρος, οι διπλές εξατμίσεις στις δύο άκρες του προφυλακτήρα αποκαλύπτουν μια «καυτή» έκδοση και άλλωστε οι τρέχουσες εκδόσεις M («βασική» και Competition) αναμένεται να διατηρηθούν. Ενδιαφέρον προκαλεί και η επιλογή των σχεδιαστών να μεταφέρουν την πινακίδα κυκλοφορίας στον προφυλακτήρα.

Ασφαλώς θα υπάρχει πλήρης γκάμα κινητήριων συνόλων βενζίνης και diesel για την X3, που θα βασιστεί στην πλατφόρμα CLAR της γερμανικής φίρμας. Αντίθετα, η επόμενη ηλεκτρική παραλλαγή iX3 θα βασιστεί στη νέα Neue Klasse και γι’ αυτό δεν την περιμένουμε νωρίτερα από το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι μπορεί να μοιάζει το επόμενο Mazda MX-5

Έτσι θα μοιάζει το νέο smart fortwo που είναι στα σκαριά (photos)

Έτσι θα μοιάζει το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Puma (photos)