Επίσημο: Αυτή είναι η ημερομηνία παρουσίασης του νέου Renault Captur


Το δημοφιλές SUV της Renault ετοιμάζεται να ανανεωθεί και η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασής του, η οποία... δεν αργεί!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ
  • 27/3/2024

To Renault Captur παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 και έκτοτε έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατ. αντίγραφα σε 90 χώρες, αποτελώντας μια από τις περιζήτητες επιλογές στην κατηγορία των B-SUV.

Από το 2019 βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του και γνωρίζαμε ότι η γαλλική φίρμα ήταν σε διαδικασία εξέλιξης της facelift έκδοσής του, προκειμένου να ανανεωθεί και να μπορέσει να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των συμπαγών οχημάτων.

Πριν από περίπου 1 χρόνο - και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2023 - οι συνεργάτες μας συνάντησαν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους και μάς προμήθευσαν τις σχετικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Πλέον, τα πάντα είναι έτοιμα για την αποκάλυψή του και η Renault ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στις 10:30 (ώρα Ελλάδας). Μάλιστα, η σχετική εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.

Όλες τις πληροφορίες για το ανανεωμένο Captur θα παρουσιάσουν ο CEO της Renault, Fabrice Cambolive, η Design Project Director, Paula Fabregat και ο Bruno Vanel, VP, Product Performance.

Μέχρι την πλήρη αποκάλυψή του, μπορείτε να δείτε πώς θα μοιάζει, με βάση την «πρόβλεψη» των ανεξάρτητων σχεδιαστών του kolesa.ru.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Renault και Volkswagen συζητούν για την από κοινού κατασκευή ενός EV πόλης

Αποστολή στη Γαλλία: Γνωρίσαμε από κοντά το νέο Renault 5 E-Tech Electric (photos)

Οι τιμές του Renault Rafale στην Ισπανία - Πότε έρχεται στην Ελλάδα