Lamborghini: Αποχαιρετισμός στα Απέννινα Όρη για τον V10 της Huracan (video-photos)


Όλες οι εκδόσεις της Huracan συμμετείχαν σε ένα επικό ταξίδι στα Απέννινα Ορη, σε μια διαδρομή όπου αναδείχθηκαν οι αρετές του ατμοσφαιρικού V10.

  • ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI
  • 22/1/2024

Η Lamborghini ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Huracan και μαζί τον εμβληματικό, ατμοσφαιρικό, V10 κινητήρα της, καθώς εντός του έτους αναμένεται να παρουσιαστεί ο διάδοχός της, ο οποίος θα έχει υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Ένα τέτοιο μοντέλο, που κλείνει 10 χρόνια ζωής, με περισσότερες από 25.000 πωλήσεις, η παραγωγή του οποίου για το 2024 είναι ήδη sold-out, αξίζει ένα επικό αντίο. Και αυτό το προσέφερε η ιταλική φίρμα, διοργανώνοντας ένα ταξίδι στο οποίο ήταν παρούσες όλες οι εκδόσεις της που εξακολουθούν να βρίσκονται σε παραγωγή.

Η τετρακίνητη EVO Spyder των 640 PS, η επίσης τετρακίνητη Sterrato των 610 PS, η STO των 640 PS και η Tecnica ήταν τα μοντέλα που συμμετείχαν με ακόμα πιο ξεχωριστές εκδόσεις, μέσω των προδιαγραφών που μπορούν οι πελάτες να διαμορφώσουν από το πρόγραμμα Ad Personam.

Η διαδρομή στα Απέννινα Όρη, από την Μπολόνια στο Forte de Marmi, με φόντο τα χρώματα του φθινοπώρου, ξεκίνησε με τους καλεσμένους να οδηγούν τα supersports cars προς το Palazzo di Varignana, όπου απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο στο Royal Train.

Την επόμενη μέρα, η διαδρομή από το Castel del Rio στο πέρασμα Giogo, έφερε το κονβόι στη Villa Campestri, όπου γεύθηκαν εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, πριν καταλήξουν στο Forte dei Marmi.

Το δείπνο στη Villa Alpebella ήταν μοναδικό, καθώς οικοδεσπότες ήταν οι ιδιοκτήτες της, ο διάσημος Andrea Bocelli, η σύζυγός του Veronica και ο γιος του, Matteo. Λίγες ώρες αργότερα, με το φως της μέρας, η διαδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στο λατομείο λευκού μαρμάρου Valsora, το πέρασμα Abetone και κατάληξη στην έδρα της φίρμας, στην Sant'Agata Bolognese.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανάκριβα, αλλά ανάρπαστα: Αυτή η μάρκα «έσπασε το φράγμα» των 10.000 πωλήσεων το 2023

Η Lamborghini φέρνει την τηλεμετρία στα sports cars για τη μέγιστη απόλαυση (video-photos)

Επίσημο: Η νέα Lamborghini Revuelto PHEV είναι ένα «υπερόπλο» 1.015 PS (video-photos)