Έτσι θα μοιάζει η ολοκαίνουρια BMW iX3 (photos)


Η νέα BMW iX3 αναμένεται να είναι σχεδιαστικά τόσο «ριζοσπαστική» όσο και η πλατφόρμα Neue Klasse στην οποία θα βασίζεται.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 13/12/2023

Η BMW ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών μοντέλων της, η οποία αναμένεται να αρχίσει να παρουσιάζεται από το 2025, βασισμένη στην ολοκαίνουρια ηλεκτρική πλατφόρμα Neue Klasse.

Μια πρώτη γεύση για το τι θα περιμένουμε πήραμε με το Vision Neue Klasse, το πρωτότυπο που αποκαλύφθηκε στην έκθεση IAA Mobility του Μονάχου. Γνωρίζουμε ότι το 2025 πρόκειται να παρουσιαστεί ένα νέο ηλεκτρικό sedan αλλά και ένα SUV.

Πριν από λίγες μέρες σάς παρουσιάσαμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το νέο ηλεκτρικό όχημα ελεύθερου χρόνου της γερμανικής φίρμας, που θα αποτελέσει το διάδοχο της iX3 και με αφορμή και νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του διαδικτύου βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δική τους, τελική, εκδοχή.

Αυτή τη φορά η αλήθεια είναι ότι οι designers του kolesa.ru, που για άλλη μια φορά ανέλαβαν δράση, είχαν πολλά στοιχεία για να εμπνευστούν, καθώς οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν ένα πρωτότυπο που διαφοροποιείται αρκετά από την υπάρχουσα iX3. Το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι ασφαλώς το εμπρός μέρος, με το σχήμα, αλλά και τα εσωτερικά γραφικά των φωτιστικών σωμάτων να ξεχωρίζουν.

Επιπλέον, υπάρχει διαφορετική σχεδίαση στη γραμμή των παραθύρων, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται και ενσωματωμένες στο αμάξωμα χειρολαβές θυρών.

Κατά τ’ άλλα, η υπόλοιπη «σιλουέτα» δε δείχνει να διαφοροποιείται ιδιαίτερα σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, τουλάχιστον με βάση την «ερμηνεία» των ανεξάρτητων σχεδιαστών. Μένει να αποδειχθεί πόσο «κοντά» στο μοντέλο παραγωγής θα είναι το δικό τους δημιούργημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η BMW X2 γυρίζει σελίδα και τα αλλάζει όλα στη δεύτερη γενιά της (photos-video)

Έτσι θα μοιάζει η 4η γενιά της BMW X3 που «έρχεται» σε λίγους μήνες (photos)

Η νέα BMW X3 «αποκαλύπτει» περισσότερα στοιχεία, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (photos)