Μεγάλη παρέλαση supercars: Απολαύστε τα και ακούστε τους κινητήρες να «βρυχώνται» (video)


Σίγουρα δε θα έχετε ξαναδεί τόσα πανίσχυρα, πανάκριβα κι υπερπολυτελή supercars μαζεμένα σε ένα video ούτε θα έχετε ακούσει τους κινητήρες τους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: VARRYX
  • 20/9/2023

Αυτή η συνάντηση αυτοκινήτων είναι το όνειρο του κάθε λάτρη της αυτοκίνησης. Μοντέλα της Koenigsegg, της Pagani, της Ferrari, της Bugatti και άλλων διάσημων κατασκευαστών παρέλασαν στο Supercar Owners Circle στην Ισπανία, τραβώντας τα βλέμματα όλων και προκαλώντας τον ενθουσιασμό.

Περισσότερα από 20 supercars και hypercars έδωσαν το παρών στη συνάντηση, η οποία είναι ο τέλειος συνδυασμός έκθεσης αυτοκινήτων και ράλλυ. Στη φετινή συνάντηση, οι ιδιοκτήτες ταξίδεψαν σε διάφορες τοποθεσίες στην Ισπανία, κι ο φακός του γνωστού λάτρη της αυτοκίνησης, Varryx, συνέλαβε πολλούς από αυτούς να φέυγουν από ένα από τα σημεία.

Το video ξεκινά με μια Mercedes-AMG GT Coupe Black Series, συνεχίζοντας με μια Bugatti Chiron, ένα Ford GT, μια Pagani Huayra, μια Ferrari SF90 Stradale και μια Aston Martin Vanquish Zagato Volante. Φυσικά, δεν έλλειψαν και πιο κλασικά μοντέλα όπως η Bugatti EB110, η Ferrari F40 κι η Lamborghini Diablo VT.

Βέβαια, το βραβείο του πιο κομψού αυτοκινήτου έλαβε η Ferrari Daytona SP3 που εμφανίζεται στο σημείο 2:05 του video.

Εκτός από τα... αμέτρητα θερμικά supercars που παρέλασαν, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετά υβριδικά, όπως για παράδειγμα η Porsche 918 Spyder κι η Ferrari LaFerrari.

Θαυμάστε όλα τα υπερπολυτελή και πανίσχυρα μοντέλα στο video: