Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου Skoda Superb (video)


Η Skoda αποκαλύπτει πλήρως στις 20:00 την 4η γενιά του Skoda Superb, τόσο σε αμάξωμα sedan όσο και station wagon. Δείτε σε live streaming την παρουσίαση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: SKODA AUTO
  • 2/11/2023

Η ώρα της πλήρους αποκάλυψης έφτασε για το νέο Skoda Superb. Οι Τσέχοι παρουσιάζουν στις 20:00 την 4η γενιά της ναυαρχίδας τους, τόσο σε αμάξωμα sedan (hatchback οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν) όσο και σε station wagon, το γνωστό Combi.

Η αλήθεια είναι ότι πιστή στη συνήθειά της με τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων το τελευταίο διάστημα, η Skoda μάς έχει δώσει αρκετές πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το καινούριο Superb.

Γνωρίζουμε ότι θα «υιοθετήσει» τα πρώτα στοιχεία της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Modern Solid. Ξέρουμε ότι θα προσφέρει ακόμα περισσότερους χώρους και άνεση, με δυναμικές αναλογίες και LED φωτιστικά σώματα και στις δύο άκρες του αμαξώματος (LED Matrix οι προβολείς).

Έχει ήδη ανακοινωθεί η γκάμα των κινητήριων συνόλων, με επιλογές mild hybrid βενζίνης, κινητήρες diesel αλλά και PHEV σύνολο. Εκτός της εξωτερικής σχεδίασης, έχει παρουσιαστεί και το εσωτερικό του, με αναβαθμισμένη ανεξάρτητη οθόνη 13 ιντσών για το σύστημα infotainment αλλά και τα νέους διακόπτες Smart Dials, που ενσωματώνουν έξυπνα απτικά και ψηφιακά χαρακτηριστικά.

Έχουμε δει το αμάξωμά του καμουφλαρισμένο, αλλά και video με δοκιμές λίγες εβδομάδες πριν την παρουσίαση, όπως και ένα πρωτότυπο να δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring. Και ως «κερασάκι στην τούρτα», την προηγούμενη εβδομάδα η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από σκίτσα που δείχνουν σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική σχεδίαση και των δύο εκδόσεων αμαξώματος.

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί σε live streaming την πρεμιέρα του νέου Skoda Superb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Test Drive: Skoda Kamiq 1.0TSI 110PS - Δοκιμάζουμε το πρακτικό και ποιοτικό SUV

Η χαλάρωση του Euro 7 δίνει «ανάσα ζωής» στο Skoda Fabia

H Skoda τράβηξε το κάλυμμα από τη δεύτερη γενιά του Kodiaq (photos-video)