New York Auto Show 2022: Οι σημαντικότερες πρεμιέρες


Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για το 2022 ανοίγει τις πύλες της μετά από δύο χρόνια. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές πρεμιέρες που θα εκτεθούν στο αμερικάνικο κοινό.

  • 27/3/2022

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης του 2022 ανοίγει τις πόρτες της και πάλι μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας. Ένα από τα κορυφαία αυτοκινητιστικά γεγονότα της Βόρειας Αμερικής επιστρέφει τον Απρίλιο για να συγκεντρώσει τα σημαντικότερα νέα μοντέλα και τις καινοτομίες του κλάδου για την αγορά των ΗΠΑ, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Το New York Show 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 24 Απριλίου στο Javits Center στη Νέα Υόρκη. Το πρώτο διήμερο (13-14 Απριλίου) θα είναι αφιερωμένο στους εκπροσώπους του τύπου, ενώ στις 15 Απριλίου θα ανοίξουν οι πόρτες για το κοινό.

Φέτος η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης θα εστιάσει ειδικά στα νέα μοντέλα που προορίζονται για την αγορά της Βόρειας Αμερικής. Τα νέα Toyota Sequoia και Jeep Grand Cherokee L είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα των καινούριων μοντέλων που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην έκθεση.

Πρωταγωνιστής στην Έκθεση θα είναι η βιώσιμη κινητικότητα και πιο συγκεκριμένα η ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να δοκιμάσει και να οδηγήσει ένα σύνολο ηλεκτρικών μοντέλων στην κατάλληλη πίστα για test drive.

Τέλος, η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης θα είναι η τοποθεσία όπου θα ανακοινωθεί επίσημα το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς του 2022.

Αναλυτικά τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης 2022:

Ford Bronco Raptor

Ford F-150 Lightning

Kia EV6

Jeep Grand Cherokee L

Nissan Ariya

Nissan Z

Subaru BRZ

Subaru Solterra

Subaru WRX

Toyota bZ4X

Toyota Sequoia

Toyota Tundra

VinFast VF8

VinFast VF9

Volkswagen ID. Buzz